Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

UCLG-MEWA GENEL SEKRETERİ DUMAN’DAN BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’E KUTLAMA MESAJI

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2013 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

UCLG-MEWA GENEL SEKRETERİ DUMAN’DAN BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’E KUTLAMA MESAJI

UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, UCLG Konsey üyeliğine seçilen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e kutlama mesajı gönderdi. Mesajında Ünver’in yerel yönetim alanındaki zengin deneyimi ve bilgi birikiminin Nevşehir’de ve ayrıca tüm UCLG camiasında demokratik yerel yönetişimin gelişimine ve güçlendirilmesine önemli katkılar sağlayacağına inancını ifade eden Duman, mesajında daha sonra şunları ifade etti; “Önümüzdeki 3 yıllık dönem, her ikisi de belediye hizmetleriyle olan ilgileri nedeniyle dünyadaki tüm kentler için büyük önem arz eden Habitat lll ve Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri gibi süreçleri vesilesiyle dünyanın geleceğini şekillendirecektir. Siyasi ve idari geçmişiniz itibariyle, UCLG-MEWA’nın önümüzdeki dönem boyunca UCLG yönetim organlarında başarıyla temsil edileceğine inancım tamdır. Sizinle yeniden görüşebilmeyi ve tüm UCLG faaliyetlerinde bilgi ve deneyimlerinizden yararlanmayı umuyorum.”

UCLG-MEWA Genel Sekreteri Mehmet Duman, UCLG Konsey üyeliğine seçilen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e kutlama mesajı gönderdi.

Mesajında Ünver’in yerel yönetim alanındaki zengin deneyimi ve bilgi birikiminin Nevşehir’de ve ayrıca tüm UCLG camiasında demokratik yerel yönetişimin gelişimine ve güçlendirilmesine önemli katkılar sağlayacağına inancını ifade eden Duman, mesajında daha sonra şunları ifade etti;

“Önümüzdeki 3 yıllık dönem, her ikisi de belediye hizmetleriyle olan ilgileri nedeniyle dünyadaki tüm kentler için büyük önem arz eden Habitat lll ve Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri gibi süreçleri vesilesiyle dünyanın geleceğini şekillendirecektir. Siyasi ve idari geçmişiniz itibariyle, UCLG-MEWA’nın önümüzdeki dönem boyunca UCLG yönetim organlarında başarıyla temsil edileceğine inancım tamdır. Sizinle yeniden görüşebilmeyi ve tüm UCLG faaliyetlerinde bilgi ve deneyimlerinizden yararlanmayı umuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.