MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

UCLG-MEWA Heyeti, Ünver'i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 01.02.2018 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

UCLG-MEWA Heyeti, Ünver'i Ziyaret Etti

UCLG-MEWA Heyeti Nevşehir çalıştayı öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.
  Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen sürdürülebilir kalkınma sürecinde Nevşehir’de gerçekleştirilen ve 2030 yılına kadar gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaların ele alınacağı Çalıştaya katılmak üzere gelen, UCLG-MEWA(Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı) heyeti,Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.   Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette UCLG Aracı Şehirler Dünya Forumu Koordinatörü Firdaous Oussidhoum, UNESCO Aracı Şehirler & Küresel Kentleşme Kürsüsü üyesi Borja Iglesias ve UCLG-MEWA Genel Koordinatörü Salim Korkmaz, 4 Şubat 2018 Pazar günü sona erecek çalıştaya ilişkin Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bilgiler aktardılar.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver daha sonra ziyaretin anısına, UCLG-MEWA heyetine çeşitli hediyeler takdim etti.
UCLG-MEWA Heyeti Nevşehir çalıştayı öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

 

Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen sürdürülebilir kalkınma sürecinde Nevşehir’de gerçekleştirilen ve 2030 yılına kadar gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaların ele alınacağı Çalıştaya katılmak üzere gelen, UCLG-MEWA(Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı) heyeti,Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette UCLG Aracı Şehirler Dünya Forumu Koordinatörü Firdaous Oussidhoum, UNESCO Aracı Şehirler & Küresel Kentleşme Kürsüsü üyesi Borja Iglesias ve UCLG-MEWA Genel Koordinatörü Salim Korkmaz, 4 Şubat 2018 Pazar günü sona erecek çalıştaya ilişkin Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bilgiler aktardılar.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver daha sonra ziyaretin anısına, UCLG-MEWA heyetine çeşitli hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.