Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

UCLG-MEWA yönetiminde Arı'ya 3 büyük görev

GÜNCEL 10.07.2019 - 17:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

UCLG-MEWA yönetiminde Arı'ya 3 büyük görev

Ürdün'ün başkenti Amman'da düzenlenen UCLG-MEWA toplantısında Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yönetime seçilirken yönetim de de üç büyük görev verildi.
    Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Birleşmiş Kentler ve Yerel yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Üyeliği ve Saymanlığı, Denetleme Kurulu Başkanlığı ve Kültür ve Turizm Komitesi Eş Başkanlığına seçildi.   UCLG-MEWA’nın 2019-2022 dönemi yönetim organları ve UCLG-MEWA komiteleri için Başkanlık Divanı seçimlerinin gerçekleştirildiği toplantı Ürdün'ün başkenti Amman'da gerçekleştiriliyor. Toplantıya Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Esat Özaltın ile birlikte katılan Belediye Başkanı Rasim Arı, yerel yönetimler arası çoklu ortaklıkların kurulmasını sağlamak, yerel yönetimlerin değerlerini, amaçlarını korumak ve uluslararası deneyimleri paylaşmak amacıyla kurulan UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısında, yapılan seçimlerde üç ayrı göreve seçildi.   Belediye Başkanı Arı UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Saymanı olarak seçilmesinin yanı sıra belediye başkanlarının oyları ile Kültür ve Turizm Komitesi Eş Başkanlığına ve Denetleme Kurulu Başkanlığı görevlerine getirildi.   Seçimin Nevşehir’e Türkiye’ye ve dünya belediyelerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Arı, yalnız Türkiye’de değil dünyada marka şehir olma yolunda önemli adımlar atan Nevşehir’in tarihi misyonu ve kültürel zenginliği ile UCLG Dünya Teşkilatı’na katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.  
Ürdün'ün başkenti Amman'da düzenlenen UCLG-MEWA toplantısında Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı yönetime seçilirken yönetim de de üç büyük görev verildi.

 

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Birleşmiş Kentler ve Yerel yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Yönetim Kurulu Üyeliği ve Saymanlığı, Denetleme Kurulu Başkanlığı ve Kültür ve Turizm Komitesi Eş Başkanlığına seçildi.

 

UCLG-MEWA’nın 2019-2022 dönemi yönetim organları ve UCLG-MEWA komiteleri için Başkanlık Divanı seçimlerinin gerçekleştirildiği toplantı Ürdün'ün başkenti Amman'da gerçekleştiriliyor. Toplantıya Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Esat Özaltın ile birlikte katılan Belediye Başkanı Rasim Arı, yerel yönetimler arası çoklu ortaklıkların kurulmasını sağlamak, yerel yönetimlerin değerlerini, amaçlarını korumak ve uluslararası deneyimleri paylaşmak amacıyla kurulan UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısında, yapılan seçimlerde üç ayrı göreve seçildi.

 

Belediye Başkanı Arı UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Saymanı olarak seçilmesinin yanı sıra belediye başkanlarının oyları ile Kültür ve Turizm Komitesi Eş Başkanlığına ve Denetleme Kurulu Başkanlığı görevlerine getirildi.

 

Seçimin Nevşehir’e Türkiye’ye ve dünya belediyelerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Arı, yalnız Türkiye’de değil dünyada marka şehir olma yolunda önemli adımlar atan Nevşehir’in tarihi misyonu ve kültürel zenginliği ile UCLG Dünya Teşkilatı’na katkı sağlamaya devam edeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.