Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uğur Okulları'ndan Nevşehir’e Büyük Yatırım

EĞİTİM 28.06.2017 - 17:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Uğur Okulları'ndan Nevşehir’e Büyük Yatırım

Eğitimde köklü bir geçmişten aydınlık geleceğe imza atan Uğur Kolejleri, Nevşehir’de öğrencilere hizmet vermeye artık hazır.
Eğitimde köklü bir geçmişten aydınlık geleceğe imza atan Uğur Kolejleri, Nevşehir’de öğrencilere hizmet vermeye artık hazır.    Uğur Eğitim Kurumları, Nevşehir’da yeni eğitim-öğretim yılına anaokulundan liseye kadar hizmet verecek kampüs ile yeni eğitim öğretime "merhaba" diyecek.   Uğur markasının 48 yıllık deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısı Nevşehir’de kurulan Kapadokya kampüs ile Nevşehirli öğrencilerle buluşacak.   24 bin metrekarelik kampüs Yeni açılacak 24 bin metrekarelik kampüste 526 öğrencimi eğitim görecek. Toplam 75 çalışan, eğitimci ve idari kadro istihdam edilecek. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademelerinin yer aldığı toplam 4 bin 200 metrekare kapalı alana sahip olan Uğur Okulları Nevşehir Kapadokya Kampüsünde, 22 derslik, kütüphane, kapalı-açık basketbol salonu, futbol sahası, tenis kortu, amfi tiyatro, mini golf sahası, STEM laboratuvarları yer alıyor.   Nevşehir´deki kampüsünde 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde hizmete girdi. Uğur Okullarının Nevşehir’de HEDEFİ Belli oldu.   Uğur Okullarında öğrencilerin bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmek. Sadece Türk üniversitelerinde değil, bütün dünya üniversitelerine öğrenci hazırlamak. Nevşehirli öğrencilerin kusursuz bir yabancı dil eğitimi alacaklar.      
Eğitimde köklü bir geçmişten aydınlık geleceğe imza atan Uğur Kolejleri, Nevşehir’de öğrencilere hizmet vermeye artık hazır.

Eğitimde köklü bir geçmişten aydınlık geleceğe imza atan Uğur Kolejleri, Nevşehir’de öğrencilere hizmet vermeye artık hazır. 

 

Uğur Eğitim Kurumları, Nevşehir’da yeni eğitim-öğretim yılına anaokulundan liseye kadar hizmet verecek kampüs ile yeni eğitim öğretime "merhaba" diyecek.

 

Uğur markasının 48 yıllık deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısı Nevşehir’de kurulan Kapadokya kampüs ile Nevşehirli öğrencilerle buluşacak.

 

24 bin metrekarelik kampüs

Yeni açılacak 24 bin metrekarelik kampüste 526 öğrencimi eğitim görecek. Toplam 75 çalışan, eğitimci ve idari kadro istihdam edilecek. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademelerinin yer aldığı toplam 4 bin 200 metrekare kapalı alana sahip olan Uğur Okulları Nevşehir Kapadokya Kampüsünde, 22 derslik, kütüphane, kapalı-açık basketbol salonu, futbol sahası, tenis kortu, amfi tiyatro, mini golf sahası, STEM laboratuvarları yer alıyor.

 

Nevşehir´deki kampüsünde 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde hizmete girdi. Uğur Okullarının Nevşehir’de HEDEFİ Belli oldu.

 

Uğur Okullarında öğrencilerin bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmek. Sadece Türk üniversitelerinde değil, bütün dünya üniversitelerine öğrenci hazırlamak. Nevşehirli öğrencilerin kusursuz bir yabancı dil eğitimi alacaklar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.