Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ukraynalı turizmci Artem Burko, Turizm Müdürü Ekici’yi ziyaret etti

TURİZM 26.03.2021 - 19:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ukraynalı turizmci Artem Burko, Turizm Müdürü Ekici’yi ziyaret etti

Ukrayna’dan dün itibarıyla başlayan Kiev-Kapadokya uçuşlarının ardından Global Travel Hub Yönetim Kurulu Başkanı Artem Burko, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’yi ziyaret etti.
  Ukrayna’dan ilk turist kafilesi Kapadokya havalimanına iniş yapmasının ardından Ukrayna-Kapadokya uçuşlarının öncüsü olan Global Travel Hub Yönetim Kurulu Başkanı Artem Burko ve Stonepark Travel Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyükbaş ile birlikte İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’yi ziyaret etti. Ukraynalı turizmci Burko, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’ye kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgiden teşekkür ederken Ukrayna’nın çeşitli kentlerinden de Kapadokya’ya direk uçuşların başlayacağı müjdesini verdi.   Stonepark Travel Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyükbaş’ta kendilerine her zaman destek olan İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’ye teşekkür ederken İl Müdürü Ekici ile bir süre sohbet etti.   İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ziyaretin sonunda Ukrayna-Kapadokya direk uçuşlarının mimarı olan Global Travel Hub Yönetim Kurulu Başkanı Artem Burko’ya günün anısına plaket takdim etti.  
Ukrayna’dan dün itibarıyla başlayan Kiev-Kapadokya uçuşlarının ardından Global Travel Hub Yönetim Kurulu Başkanı Artem Burko, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’yi ziyaret etti.

 

Ukrayna’dan ilk turist kafilesi Kapadokya havalimanına iniş yapmasının ardından Ukrayna-Kapadokya uçuşlarının öncüsü olan Global Travel Hub Yönetim Kurulu Başkanı Artem Burko ve Stonepark Travel Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyükbaş ile birlikte İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’yi ziyaret etti. Ukraynalı turizmci Burko, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’ye kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgiden teşekkür ederken Ukrayna’nın çeşitli kentlerinden de Kapadokya’ya direk uçuşların başlayacağı müjdesini verdi.

 

Stonepark Travel Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyükbaş’ta kendilerine her zaman destek olan İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici’ye teşekkür ederken İl Müdürü Ekici ile bir süre sohbet etti.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ziyaretin sonunda Ukrayna-Kapadokya direk uçuşlarının mimarı olan Global Travel Hub Yönetim Kurulu Başkanı Artem Burko’ya günün anısına plaket takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.