Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları Asena Biriminden 'Kadın ve Şiddet' paneli

SİYASET 29.12.2019 - 18:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkü Ocakları Asena Biriminden 'Kadın ve Şiddet' paneli

Nevşehir Ülkü Ocakları Asena Birimi tarafından 'Kadın ve Şiddet' konulu paneli gerçekleştirildi.
  Ülkü Ocakları Hizmet Binasında gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak, Psikolog Gizem Gömeçli, Arş. Gör Alper Aykut Ekinci ve Avukat Emre Aktaş katılım gösterdi.   Son yıllarda kadına şiddette ülke genelinde ciddi bir artışın olduğuna dikkat çekilirken, Asena Birimi Başkanı Derya Tunç, bu şiddetin öne geçmek için cezaların artırılması gerektiğini ve bu tür panellerin sıklıkla yapılması gerektiğini söyledi.   Oldukça verimli geçen panel sonunda Asena Birimi Başkanı Derya Tunç, konuşmacılara plaket takdim ederek, teşekkürlerini iletti. 
Nevşehir Ülkü Ocakları Asena Birimi tarafından 'Kadın ve Şiddet' konulu paneli gerçekleştirildi.

 

Ülkü Ocakları Hizmet Binasında gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak, Psikolog Gizem Gömeçli, Arş. Gör Alper Aykut Ekinci ve Avukat Emre Aktaş katılım gösterdi.

 

Son yıllarda kadına şiddette ülke genelinde ciddi bir artışın olduğuna dikkat çekilirken, Asena Birimi Başkanı Derya Tunç, bu şiddetin öne geçmek için cezaların artırılması gerektiğini ve bu tür panellerin sıklıkla yapılması gerektiğini söyledi.

 

Oldukça verimli geçen panel sonunda Asena Birimi Başkanı Derya Tunç, konuşmacılara plaket takdim ederek, teşekkürlerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.