Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları Başkanı Korkmaz, Urgenç’i Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 17.11.2017 - 21:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları Başkanı Korkmaz, Urgenç’i Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç’i ziyaret etti.
  Ülkü Ocakları Nevşehir Başkanı Cihat Burak Korkmaz ve yönetimi Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı görevine seçilen Tayfur Urgenç’i ziyaret etti. Ülkü Ocakları Başkanı Korkmaz, Urgenç ve yönetimini tebrik ederken yeni görevinde başarılar diledi.   Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ise ziyaretlerinden dolayı Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz’a teşekkür ederken bir süre sohbet ettiler.  
Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç’i ziyaret etti.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir Başkanı Cihat Burak Korkmaz ve yönetimi Türk Eğitim Sen Şube Başkanlığı görevine seçilen Tayfur Urgenç’i ziyaret etti. Ülkü Ocakları Başkanı Korkmaz, Urgenç ve yönetimini tebrik ederken yeni görevinde başarılar diledi.

 

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç ise ziyaretlerinden dolayı Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz’a teşekkür ederken bir süre sohbet ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.