Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları Başkanı Türker, Nevşehirspor Taraftarlarına Teşekkür Etti

NEVŞEHİR 15.01.2018 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları Başkanı Türker, Nevşehirspor Taraftarlarına Teşekkür Etti

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, hafta sonunda oynanan Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor maçında stadyumu tıklım tıklım dolduran tüm sporseverlere teşekkür etti.
  Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, hafta sonunda Gazi Stadyumunu dolduran tüm sporseverlerin yanı sıra, Emniyet güçlerine ve futbolculara unutulmaz bir maç yaşattıkları için teşekkür etti. Türker yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;   “Kıymetli hemşerilerimiz, değerli dava arkadaşlarımız; gerek bizlerin çağrılarına icabet ederek gerek kendi teşriflerinizle, gerek diğer kurum ve kuruluşların teşviki ile Nevşehirspor-Aksarayspor maçına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.   Ülkü ocakları olarak son nefesimize kadar şehrimizin bütün değerlerine bugüne kadar nasıl sahip çıktık ise bundan sonra da aynı şekilde bir düstur ile sahip çıkacağız. Nevşehirlinin muhakkak başı dik olur, olmuştur ve olacaktır. Nasıl ki milli ve manevi konularda, bu memleketin yiğit evlatları bir olmayı iri olmayı biliyor ve başarıyor ise sosyal sorumluluk, spor ve bu şehrin temsil edildiği bütün alanlarda da bu birlikteliği sürdürme kudretine ve bilincine de haizdir. Emniyet teşkilatımızın şerefli mensuplarına güven ve huzur ortamında bu önemli gündeki özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Nevşehirspor taraftarlar derneği başkanı Serdar Yılmaz Başkan başta olmak üzere tüm taraftarlarımıza da tekrar tekrar bizlere 1.lig kalitesinde bir müsabaka izleme ve koreografi çalışmalarını seyretme keyfi verdikleri için teşekkür ediyor, şehrimiz için ter döken tüm futbolcularımızı kutluyoruz.”
Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, hafta sonunda oynanan Nevşehirspor, Aksaray Belediyespor maçında stadyumu tıklım tıklım dolduran tüm sporseverlere teşekkür etti.

 

Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, hafta sonunda Gazi Stadyumunu dolduran tüm sporseverlerin yanı sıra, Emniyet güçlerine ve futbolculara unutulmaz bir maç yaşattıkları için teşekkür etti. Türker yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;

 

“Kıymetli hemşerilerimiz, değerli dava arkadaşlarımız; gerek bizlerin çağrılarına icabet ederek gerek kendi teşriflerinizle, gerek diğer kurum ve kuruluşların teşviki ile Nevşehirspor-Aksarayspor maçına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

 

Ülkü ocakları olarak son nefesimize kadar şehrimizin bütün değerlerine bugüne kadar nasıl sahip çıktık ise bundan sonra da aynı şekilde bir düstur ile sahip çıkacağız. Nevşehirlinin muhakkak başı dik olur, olmuştur ve olacaktır. Nasıl ki milli ve manevi konularda, bu memleketin yiğit evlatları bir olmayı iri olmayı biliyor ve başarıyor ise sosyal sorumluluk, spor ve bu şehrin temsil edildiği bütün alanlarda da bu birlikteliği sürdürme kudretine ve bilincine de haizdir. Emniyet teşkilatımızın şerefli mensuplarına güven ve huzur ortamında bu önemli gündeki özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Nevşehirspor taraftarlar derneği başkanı Serdar Yılmaz Başkan başta olmak üzere tüm taraftarlarımıza da tekrar tekrar bizlere 1.lig kalitesinde bir müsabaka izleme ve koreografi çalışmalarını seyretme keyfi verdikleri için teşekkür ediyor, şehrimiz için ter döken tüm futbolcularımızı kutluyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.