MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları Başkanı Türker, Varol’u ziyaret etti

SİYASET 30.11.2018 - 08:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları Başkanı Türker, Varol’u ziyaret etti

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, MHP eski milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Varol’u ziyaret etti.
  Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, MHP MYK üyesi ve eski milletvekili Mehmet Varol’u ziyaret ederek bir süre sohbet ederken burada Ülkü Ocakları tarafından çıkartılan dergiyi hediye etti. Ülkü Ocakları başkanlığından ziyaret ile ilgili olarak şu açıklamada bulunuldu; “Ülkü Ocakları Genel Başkanı MHP Mersin milletvekili Olcay Kılavuz’un emir ve talimatları doğrultusunda; gençliğin en büyük düşmanı olan uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadelemiz için özel olarak "Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı İle Mücadele Platformu" ve "Projeler Atlası" isimli dergi çıkarılmıştır. "Ey Türk Gençliği!" diyerek gençlerimizi yücelten ve onure edip övgüyle bahseden M. Kemal Atatürk' e ve "evlatlarım" diyerek Türk gençliğini sahiplenip yol gösteren Başbuğ Alparslan Türkeş'e layık bir gençlik için mücadelemiz, yılmadan devam edecektir. Genel merkezimizin bizlere yolladığı bu önemli dergilerimizi ve Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendinin selamlarını 25. Dönem MHP  Nevşehir milletvekili, MHP MYK Üyesi Mehmet Varol’a ilettik. Sayın vekilimizin ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.”
Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, MHP eski milletvekili ve MYK üyesi Mehmet Varol’u ziyaret etti.

 

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker, MHP MYK üyesi ve eski milletvekili Mehmet Varol’u ziyaret ederek bir süre sohbet ederken burada Ülkü Ocakları tarafından çıkartılan dergiyi hediye etti.

Ülkü Ocakları başkanlığından ziyaret ile ilgili olarak şu açıklamada bulunuldu;

“Ülkü Ocakları Genel Başkanı MHP Mersin milletvekili Olcay Kılavuz’un emir ve talimatları doğrultusunda; gençliğin en büyük düşmanı olan uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadelemiz için özel olarak "Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı İle Mücadele Platformu" ve "Projeler Atlası" isimli dergi çıkarılmıştır. "Ey Türk Gençliği!" diyerek gençlerimizi yücelten ve onure edip övgüyle bahseden M. Kemal Atatürk' e ve "evlatlarım" diyerek Türk gençliğini sahiplenip yol gösteren Başbuğ Alparslan Türkeş'e layık bir gençlik için mücadelemiz, yılmadan devam edecektir. Genel merkezimizin bizlere yolladığı bu önemli dergilerimizi ve Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendinin selamlarını 25. Dönem MHP  Nevşehir milletvekili, MHP MYK Üyesi Mehmet Varol’a ilettik. Sayın vekilimizin ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.