Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları Başkanı Türker, ‘Yeni Eğitim Dönemi Hayırlı Olsun’

NEVŞEHİR 05.02.2018 - 13:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları Başkanı Türker, ‘Yeni Eğitim Dönemi Hayırlı Olsun’

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim ikinci yarıyılının eğitimci, veli ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.
  Yeni dönemin Öğretmen, öğrenci ve tüm velilere başarı getirmesini temenni eden Başkan Türker, ‘Yeni yarıyılın başlaması nedeniyle kıymetli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve sayın velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor, bu eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.   Nevşehir Ülkü Ocakları olarak eğitime verilen önem hakkında da bilgiler aktaran Başkan Ali Türker, ‘Öğrencilerimizin eğitimi için Nevşehir’de ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.  Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi yetişmeleri ve ülkemizi daha ileriye taşımaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Öğrencilerimiz yarıyılını en iyi şekilde değerlendirsin diye Nevşehir Ülkü Ocakları olarak Hanifi Bender eğitim kampı açtık. Bu kampta zeybek kursundan tutunda, tarih, Matematik, dini sohbetler, spor faaliyetleri, ilk yardım gibi pek çok kurs açtık. Daha buna benzer pek çok etkinliğimiz var. Şimdi de talep olduğu takdirde lise öğrencilerine yönelik Türkçe, Matematik, Coğrafya ve Tarih kursları açıyoruz. Tecrübeli eğitimciler tarafından ücret talep edilmeden verilecek bu kurslara lise öğrencilerimizi bekliyoruz’ dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, 2017-2018 Eğitim ve Öğretim ikinci yarıyılının eğitimci, veli ve öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

 

Yeni dönemin Öğretmen, öğrenci ve tüm velilere başarı getirmesini temenni eden Başkan Türker, ‘Yeni yarıyılın başlaması nedeniyle kıymetli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve sayın velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor, bu eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları olarak eğitime verilen önem hakkında da bilgiler aktaran Başkan Ali Türker, ‘Öğrencilerimizin eğitimi için Nevşehir’de ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.  Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi yetişmeleri ve ülkemizi daha ileriye taşımaları için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Öğrencilerimiz yarıyılını en iyi şekilde değerlendirsin diye Nevşehir Ülkü Ocakları olarak Hanifi Bender eğitim kampı açtık. Bu kampta zeybek kursundan tutunda, tarih, Matematik, dini sohbetler, spor faaliyetleri, ilk yardım gibi pek çok kurs açtık. Daha buna benzer pek çok etkinliğimiz var. Şimdi de talep olduğu takdirde lise öğrencilerine yönelik Türkçe, Matematik, Coğrafya ve Tarih kursları açıyoruz. Tecrübeli eğitimciler tarafından ücret talep edilmeden verilecek bu kurslara lise öğrencilerimizi bekliyoruz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.