Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları Başkanı ve yönetiminden Rektör Bağlı’ya ziyaret

NEVŞEHİR 30.11.2018 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları Başkanı ve yönetiminden Rektör Bağlı’ya ziyaret

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.
  Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Ülkü Ocakları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu olarak kamu kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere,  vatandaşları, aileleri ve özellikle gençliği bilgilendirme adına yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.   Ziyaretlerinden dolayı Başkan Ali Türker ve yönetimine teşekkür eden Bağlı, zararlı maddelere karşı başta gençler olmak üzere toplumun her kesimine yönelik yürüttükleri başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik etti.   Türker ziyaretlerinin sonunda Rektör Bağlı’ya Ülkü Ocakları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı Platformu'nun kurulduğundan bugüne yaptığı çalışmaların yer aldığı bülteni hediye etti.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Ülkü Ocakları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu olarak kamu kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere,  vatandaşları, aileleri ve özellikle gençliği bilgilendirme adına yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Ali Türker ve yönetimine teşekkür eden Bağlı, zararlı maddelere karşı başta gençler olmak üzere toplumun her kesimine yönelik yürüttükleri başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik etti.

 

Türker ziyaretlerinin sonunda Rektör Bağlı’ya Ülkü Ocakları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı Platformu'nun kurulduğundan bugüne yaptığı çalışmaların yer aldığı bülteni hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.