MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları, ‘Bizimle yürü Nevşehir’

SİYASET 14.12.2018 - 08:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları, ‘Bizimle yürü Nevşehir’

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve beraberindekiler MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ile bir araya geldi.
  Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve beraberindekiler MHP İl Başkanlığında Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Başkanı İlhan Kaya ve partililer ile bir araya geldi. Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Belediye Başkan adayı Kılıç ile seçim çalışmaları hakkında istişareler yaparken Nevşehir’de üç hilalin kazanması için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve beraberindekiler MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ile bir araya geldi.

 

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve beraberindekiler MHP İl Başkanlığında Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Başkanı İlhan Kaya ve partililer ile bir araya geldi. Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Belediye Başkan adayı Kılıç ile seçim çalışmaları hakkında istişareler yaparken Nevşehir’de üç hilalin kazanması için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.