Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları gençleri yalnız bırakmıyor

NEVŞEHİR 02.11.2018 - 12:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları gençleri yalnız bırakmıyor

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı il, ilçe, belde ve köylerde ki gençleri yalnız bırakmıyor.
  Son yıllarda kötü alışkanlıklara sürüklenen gençlerin sayısı tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de arttı. Bunun önüne geçmek için Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı faaliyet atağına kalktı.   Başta uyuşturucu ile mücadele olmak üzere birçok gençlik sorununa el atan Ülkü Ocakları, Nevşehir Merkez, ilçe ve beldelerde bulunan mevcut ocak binalarında gençleri zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırıyor.   Ocak binalarında daha çok dini ve tarih eğitimler veren Ülkü Ocakları, gençleri spora da yönlendirmeyi ihmal etmiyor.   ‘Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençlik nasıl yetişirse, geleceğimizde o kadar sağlam olur’ diyerek gençlere olan inancını dile getiren Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, ’Ülkemizin sarsılmaz bütünlüğünü gelecekte sağlam tutacak gençlerimiz yetişiyor. Nevşehir Ülkü Ocakları olarak gençliğin uyuşturucu başta olmak üzere tüm kötü alışkanlıklardan uzak durması için çalışmalarını son hızla sürdürüyor. Ocağa gelen genç uyuşturucu kullanmaz, arsız olmaz, hırsı olmaz, vatan haini olmaz, olsa olsa Fatih olur, Alparslan olur. Buradan Tüm Nevşehirli gençlere sesleniyoruz. Nevşehir Ülkü Ocaklarına gelin bir çay içelim.’ dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı il, ilçe, belde ve köylerde ki gençleri yalnız bırakmıyor.

 

Son yıllarda kötü alışkanlıklara sürüklenen gençlerin sayısı tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de arttı. Bunun önüne geçmek için Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı faaliyet atağına kalktı.

 

Başta uyuşturucu ile mücadele olmak üzere birçok gençlik sorununa el atan Ülkü Ocakları, Nevşehir Merkez, ilçe ve beldelerde bulunan mevcut ocak binalarında gençleri zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırıyor.

 

Ocak binalarında daha çok dini ve tarih eğitimler veren Ülkü Ocakları, gençleri spora da yönlendirmeyi ihmal etmiyor.

 

‘Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençlik nasıl yetişirse, geleceğimizde o kadar sağlam olur’ diyerek gençlere olan inancını dile getiren Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanı Ali Türker, ’Ülkemizin sarsılmaz bütünlüğünü gelecekte sağlam tutacak gençlerimiz yetişiyor. Nevşehir Ülkü Ocakları olarak gençliğin uyuşturucu başta olmak üzere tüm kötü alışkanlıklardan uzak durması için çalışmalarını son hızla sürdürüyor. Ocağa gelen genç uyuşturucu kullanmaz, arsız olmaz, hırsı olmaz, vatan haini olmaz, olsa olsa Fatih olur, Alparslan olur. Buradan Tüm Nevşehirli gençlere sesleniyoruz. Nevşehir Ülkü Ocaklarına gelin bir çay içelim.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.