Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları, Güreş Kursu Açtı

NEVŞEHİR 26.02.2018 - 14:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları, Güreş Kursu Açtı

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından gençleri sokaklarda ki kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sportif faaliyetlerine devam ediyor.
  Geçtiğimiz günlerde doğa yürüyüşü, halı saha maçları, spor kampları ve buna benzer pek çok sportif faaliyetlere öncülük eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, şimdi de Güreş kursunu başlattı.   Ortaöğretim Birimine yönelik başlatılan Güreş Kursu hakkında konuşan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, “ Ülkü Ocakları Nevşehir il başkanlığı ortaöğretim birimine yönelik düzenlemiş olduğumuz; “Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahIâkIısını severim” Mustafa KemaI Atatürk’ün bu sözünden yola çıkarak; Güreş kursumuzu başlatmış bulunmaktayız” açıklamasında bulundu.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından gençleri sokaklarda ki kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sportif faaliyetlerine devam ediyor.

 

Geçtiğimiz günlerde doğa yürüyüşü, halı saha maçları, spor kampları ve buna benzer pek çok sportif faaliyetlere öncülük eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, şimdi de Güreş kursunu başlattı.

 

Ortaöğretim Birimine yönelik başlatılan Güreş Kursu hakkında konuşan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, “ Ülkü Ocakları Nevşehir il başkanlığı ortaöğretim birimine yönelik düzenlemiş olduğumuz; “Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahIâkIısını severim” Mustafa KemaI Atatürk’ün bu sözünden yola çıkarak; Güreş kursumuzu başlatmış bulunmaktayız” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.