Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları İlçelerde Eş Zamanlı İstişare Toplantısı Yaptı

NEVŞEHİR 26.10.2018 - 17:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları İlçelerde Eş Zamanlı İstişare Toplantısı Yaptı

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün akşam saatlerinde tüm ilçe teşkilatlarıyla aynı anda istişare toplantısı yapıldı.
  Nevşehir’de en aktif teşkilatlanmaya sahip Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Ali Türker başkanlığında Nevşehir’de tüm kesime hitap eden ve toplumun yararına faydalı işlere imza atan teşkilat, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde ilçelere çıkartma yaptı. Tüm ilçe Ocak Başkanlıkları ile istişare toplantısı düzenleyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, yıl içerisinde yapılan faaliyetleri masaya yatırdı.   Merkez ve tüm ilçelerde Uyuşturucuya yönelik ciddi çalışmaların yapıldığını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, sonrada bu çalışmanın devam edeceğini söyledi.   Uyuşturucu ile mücadelenin yanı sıra toplumu yakından ilgilendiren önemli çalışmalarında yapıldığını vurgulayan Başkan Türker, “Bu çalışmaları değerlendirmek amacıyla ilçe Ülkü Ocaklarımızda istişare toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda 2018 yılında yapılan faaliyetler ve yeni yılın planlaması yapıldı. Toplantılarımız oldukça verimli geçti. Bu tür toplantılarımız bundan sonra ki süreçte de sık sık devam edecektir” dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün akşam saatlerinde tüm ilçe teşkilatlarıyla aynı anda istişare toplantısı yapıldı.

 

Nevşehir’de en aktif teşkilatlanmaya sahip Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. Ali Türker başkanlığında Nevşehir’de tüm kesime hitap eden ve toplumun yararına faydalı işlere imza atan teşkilat, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde ilçelere çıkartma yaptı. Tüm ilçe Ocak Başkanlıkları ile istişare toplantısı düzenleyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, yıl içerisinde yapılan faaliyetleri masaya yatırdı.

 

Merkez ve tüm ilçelerde Uyuşturucuya yönelik ciddi çalışmaların yapıldığını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, sonrada bu çalışmanın devam edeceğini söyledi.

 

Uyuşturucu ile mücadelenin yanı sıra toplumu yakından ilgilendiren önemli çalışmalarında yapıldığını vurgulayan Başkan Türker, “Bu çalışmaları değerlendirmek amacıyla ilçe Ülkü Ocaklarımızda istişare toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda 2018 yılında yapılan faaliyetler ve yeni yılın planlaması yapıldı. Toplantılarımız oldukça verimli geçti. Bu tür toplantılarımız bundan sonra ki süreçte de sık sık devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.