Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları istişare toplantısı düzenliyor

SİYASET 30.12.2019 - 16:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkü Ocakları istişare toplantısı düzenliyor

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından “Geleneksel İstişare Toplantısı”nın ikincisi 03 Ocak 2020 Cuma günü Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılacak.
  Geçtiğimiz yıl Esnaf Kredi Kefalet Düğün salonunda Başkan Ali Türker tarafından ilki tertip edilen Geleneksel İstişare toplantısının ikincisi 03 Ocak 2020 Cuma günü saat 19:00’da yapılacak. Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılacak olan bu toplantıda Nevşehir Ülkü Ocakları’nın bu güne kadar yaptığı faaliyetleri ve bundan sonra yapacağı faaliyetler görüşülecek.   Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ocak Başkanı Ali Türker, “Nevşehir Ülkü Ocakları olarak 03 Ocak 2020 Cuma akşamı saat 19:00’da Ticaret Borsası Toplantı Salonunda geleneksel hale getirdiğimiz istişare toplantısının ikincisini gerçekleştireceğiz. Ülkü Ocakları’nın bugüne kadar yaptığı çalışmalar, önümüzdeki günlerde yapacağı faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak için siz değerli ülküdaşlarımızı da aramızda görmek ister, katılımlarınızı bekleriz.” dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından “Geleneksel İstişare Toplantısı”nın ikincisi 03 Ocak 2020 Cuma günü Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılacak.

 

Geçtiğimiz yıl Esnaf Kredi Kefalet Düğün salonunda Başkan Ali Türker tarafından ilki tertip edilen Geleneksel İstişare toplantısının ikincisi 03 Ocak 2020 Cuma günü saat 19:00’da yapılacak. Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılacak olan bu toplantıda Nevşehir Ülkü Ocakları’nın bu güne kadar yaptığı faaliyetleri ve bundan sonra yapacağı faaliyetler görüşülecek.

 

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ocak Başkanı Ali Türker, “Nevşehir Ülkü Ocakları olarak 03 Ocak 2020 Cuma akşamı saat 19:00’da Ticaret Borsası Toplantı Salonunda geleneksel hale getirdiğimiz istişare toplantısının ikincisini gerçekleştireceğiz. Ülkü Ocakları’nın bugüne kadar yaptığı çalışmalar, önümüzdeki günlerde yapacağı faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak için siz değerli ülküdaşlarımızı da aramızda görmek ister, katılımlarınızı bekleriz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.