MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları’ndan Haydar Çiftçi’ye Ziyaret

NEVŞEHİR 08.02.2018 - 10:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları’ndan Haydar Çiftçi’ye Ziyaret

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, iadeyi ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
  Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, iadeyi ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yoğun tempoda her gün birçok ziyarete katılan Başkan Ali Türker ve beraberinde ki heyet son ziyaretini İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi’ye yaptı.   Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Genel Meclisi başkanı Haydar Çiftçi, ülkücülüğün önemine değinerek, “bu milletin yılmaz bekçileri ülkücülerdir. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.   Başkan Ali Türker ise ülkücülüğe verdiği değerden ötürü Haydar Çiftçiye teşekkürlerini iletti. Ziyaretin ardından Başkan Ali Türker, Ülkü ocaklarına özel yaptırılan defter ve kalem hediye etti.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, iadeyi ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, iadeyi ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yoğun tempoda her gün birçok ziyarete katılan Başkan Ali Türker ve beraberinde ki heyet son ziyaretini İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi’ye yaptı.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Genel Meclisi başkanı Haydar Çiftçi, ülkücülüğün önemine değinerek, “bu milletin yılmaz bekçileri ülkücülerdir. Allah onları başımızdan eksik etmesin” dedi.

 

Başkan Ali Türker ise ülkücülüğe verdiği değerden ötürü Haydar Çiftçiye teşekkürlerini iletti. Ziyaretin ardından Başkan Ali Türker, Ülkü ocaklarına özel yaptırılan defter ve kalem hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.