Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları'ndan "maske tak" daveti

NEVŞEHİR 29.08.2020 - 21:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkü Ocakları'ndan "maske tak" daveti

Nevşehir Ülkü Ocakları korona virüsünün yeniden boy göstermeye başladığı şu günlerde "Maskeli takıyorum vebale girmiyorum" sloganı ile önemli etkinlik başlattı.
  Bu etkinlik kapsamında tüm insanlığa önemli bir çağrıda bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, "maske takarak hem insanları hemde kendini ölümcül virüsten koru" dedi.   Başkanın bu çağrısına kulak veren binlerce Nevşehirli bu sloganı kullanarak maskeli fotoğraf çektirip kampanyaya destek verdi.   Konuya ilişkin başkan Türker'in açıklaması şu şekilde"Geçirdiğimiz bu zor günlerde malumunuz üzere vaka sayısı hayli bir artış göstererek her birimizin evine gün geçtikçe daha çok yaklaşmakta.Tedbirler birçok alan ve bölgede yok sayılmakta. Tespitlerimiz neticesinde şehrimizde de tedbirlere uyma orana düşmekte. Buna oranla da hasta sayımız yükselmekte. Bir kez daha tedbirlerimizi hatırlatarak üst düzeyde hijyen, sosyal mesafe ve maske kuralına uyma konusunda halkımızı uyarıyoruz.   Kendimiz için değilse ailemiz için, ailemiz için değilse vebale girmemek için maske takmanın önemini bir kez daha vurgulayarak tüm halkımızı tedbirlere uymaya davet ediyoruz."
Nevşehir Ülkü Ocakları korona virüsünün yeniden boy göstermeye başladığı şu günlerde "Maskeli takıyorum vebale girmiyorum" sloganı ile önemli etkinlik başlattı.

 

Bu etkinlik kapsamında tüm insanlığa önemli bir çağrıda bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, "maske takarak hem insanları hemde kendini ölümcül virüsten koru" dedi.

 

Başkanın bu çağrısına kulak veren binlerce Nevşehirli bu sloganı kullanarak maskeli fotoğraf çektirip kampanyaya destek verdi.

 

Konuya ilişkin başkan Türker'in açıklaması şu şekilde"Geçirdiğimiz bu zor günlerde malumunuz üzere vaka sayısı hayli bir artış göstererek her birimizin evine gün geçtikçe daha çok yaklaşmakta.Tedbirler birçok alan ve bölgede yok sayılmakta. Tespitlerimiz neticesinde şehrimizde de tedbirlere uyma orana düşmekte. Buna oranla da hasta sayımız yükselmekte. Bir kez daha tedbirlerimizi hatırlatarak üst düzeyde hijyen, sosyal mesafe ve maske kuralına uyma konusunda halkımızı uyarıyoruz.

 

Kendimiz için değilse ailemiz için, ailemiz için değilse vebale girmemek için maske takmanın önemini bir kez daha vurgulayarak tüm halkımızı tedbirlere uymaya davet ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.