Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları’ndan TÜRKAV’a ziyaret

SİYASET 20.12.2019 - 10:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkü Ocakları’ndan TÜRKAV’a ziyaret

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve yönetimi, geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binasında yeni yönetimini oluşturan TÜRKAV’ı ziyaret etti.
  Geçtiğimiz haftalarda göreve getirilerek yeni yönetimini hızlı bir şekilde kurup çalışmalarına başlayan  Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Başkanı Agah Bahadır Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.   Bu kapsamda Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve yönetimi, Başkan Ceylan ile yönetimini ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.   TÜRKAV Başkanı Agah Bahadır Ceylan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. 
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve yönetimi, geçtiğimiz günlerde yeni hizmet binasında yeni yönetimini oluşturan TÜRKAV’ı ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz haftalarda göreve getirilerek yeni yönetimini hızlı bir şekilde kurup çalışmalarına başlayan  Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Başkanı Agah Bahadır Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

 

Bu kapsamda Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve yönetimi, Başkan Ceylan ile yönetimini ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

 

TÜRKAV Başkanı Agah Bahadır Ceylan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.