Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları’ndan ‘Yavru Kurtlara’ dev etkinlik

NEVŞEHİR 09.04.2019 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları’ndan ‘Yavru Kurtlara’ dev etkinlik

Geçtiğimiz günlerde "Baba Beni Ocağa Götür" sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında yüzlerce yaşı küçük çocuk, babalarından kendisini de ocağa götürmesini istemişlerdi. Nihayet bu hasret son buluyor.
  Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, ocağa gitmek isteyen bu Yavru Kurtların istekleri gerçekleştiriyor. 13 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 12:00’da Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığında ki etkinlikte bir araya gelecek olan çocuklar için hazırlıklar şimdiden başladı. Ülkü Ocakları yeni hizmet binasında bir araya getirilecek çocuklar için o güne özel birçok eğlenceye imza atılacak. Dolu dolu geçecek etkinlikte çocuklara özel; Aşık ve maşuk gösterisi, palyanço, maskot, ücretsiz pamuk şeker, mısır ikramı halat çekme yarışması, yoğurt içinde zeytin bulma, yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi pek çok etkinlik yapılacak.   Nevşehir’de her yaşa hitap etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, "Baba beni ocağa götür diyen tüm kardeşlerimizi, 13 Nisan Cumartesi günü saat 12.00 da ocağımıza bekliyoruz.   Aşık ve maşuk gösterisi, palyaço, maskot, ücretsiz pamuk şeker, mısır ikramı halat çekme yarışması, yoğurt içinde zeytin bulma, yumurta taşıma ve çuval yarışı ile hizmet binamızda kardeşlerimizle sürprizlerle dolu eğlenceli bir gün geçirmek için  yapılacak olan programda siz değerli gönüldaşlarımızı evlatlarınız ve torunlarınızla beraber ocağımıza bekliyoruz” dedi.
Geçtiğimiz günlerde "Baba Beni Ocağa Götür" sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında yüzlerce yaşı küçük çocuk, babalarından kendisini de ocağa götürmesini istemişlerdi. Nihayet bu hasret son buluyor.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, ocağa gitmek isteyen bu Yavru Kurtların istekleri gerçekleştiriyor. 13 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 12:00’da Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığında ki etkinlikte bir araya gelecek olan çocuklar için hazırlıklar şimdiden başladı. Ülkü Ocakları yeni hizmet binasında bir araya getirilecek çocuklar için o güne özel birçok eğlenceye imza atılacak. Dolu dolu geçecek etkinlikte çocuklara özel; Aşık ve maşuk gösterisi, palyanço, maskot, ücretsiz pamuk şeker, mısır ikramı halat çekme yarışması, yoğurt içinde zeytin bulma, yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi pek çok etkinlik yapılacak.

 

Nevşehir’de her yaşa hitap etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, "Baba beni ocağa götür diyen tüm kardeşlerimizi, 13 Nisan Cumartesi günü saat 12.00 da ocağımıza bekliyoruz.

 

Aşık ve maşuk gösterisi, palyaço, maskot, ücretsiz pamuk şeker, mısır ikramı halat çekme yarışması, yoğurt içinde zeytin bulma, yumurta taşıma ve çuval yarışı ile hizmet binamızda kardeşlerimizle sürprizlerle dolu eğlenceli bir gün geçirmek için  yapılacak olan programda siz değerli gönüldaşlarımızı evlatlarınız ve torunlarınızla beraber ocağımıza bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.