Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları’nın kampanyasına Cemal Enginyurt’ta katıldı

SİYASET 17.01.2019 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları’nın kampanyasına Cemal Enginyurt’ta katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının başlatmış olduğu kampanya zincirine dahil oldu.
  “Yaratılanı severiz yaratandan ötürü” sloganı ile başlatılan “Sokak hayvanlarına yem bırakma kampanyasına”  Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler’in daveti üzerine katılan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, doğaya yem bırakarak video çekti.   Çektiği videoda çok anlamlı bir kampanyaya imza atıldığını ifade eden Enginyurt, “Kapadokya’nın en aktif Sosyal Toplum Kuruluşu olan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı’nın başkanı kıymetli dostum Ali Türker’in başlatmış olduğu doğaya yem bırakma kampanyasına değerli kardeşlim Yakup Dinler’in daveti üzerine katılıyorum. Bu kampanyaya MHP Kayseri Milletvekili değerli kardeşim Baki Ersoy’u kampanyaya davet ediyorum” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığının başlatmış olduğu kampanya zincirine dahil oldu.

 

“Yaratılanı severiz yaratandan ötürü” sloganı ile başlatılan “Sokak hayvanlarına yem bırakma kampanyasına”  Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler’in daveti üzerine katılan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, doğaya yem bırakarak video çekti.

 

Çektiği videoda çok anlamlı bir kampanyaya imza atıldığını ifade eden Enginyurt, “Kapadokya’nın en aktif Sosyal Toplum Kuruluşu olan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı’nın başkanı kıymetli dostum Ali Türker’in başlatmış olduğu doğaya yem bırakma kampanyasına değerli kardeşlim Yakup Dinler’in daveti üzerine katılıyorum. Bu kampanyaya MHP Kayseri Milletvekili değerli kardeşim Baki Ersoy’u kampanyaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.