Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları okullarda fidan dikti

SİYASET 02.12.2019 - 11:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkü Ocakları okullarda fidan dikti

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından "Çocuklar için gelecek, fidanlar ile güzelleşecek" sloganı ile bazı okullarda fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
  Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberinde ki heyet durmak bilmiyor. Geçtiğimiz gün Alparslan Türkeş Hatıra ormanlığına liderlerinin 102 yaş günün de 102 fidan diken Nevşehirli ülkücüler, şimdi de okullara fidan dikti.   Ürgüp Başdere Mahallesinde bulunan bir okulda ve il merkezinde ki birkaç okulda gerçekleştirilen bu önemli etkinlik büyük ilgi gördü. Ülkücü heyet öğrencilere birlikte keyif dolu bir etkinliğe imza attı.   Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ocak Başkanı Ali Türker, “Türklük, kıyamete yakın elimizdeki fidandır. Kıyamet kopsa dahi elimizdeki fidanı dikeceğiz.  Nevşehir Ülkü Ocakları  olarak, "Çocuklar için gelecek, fidanlar ile güzelleşecek" sloganı ile  ilimiz merkezinde bulunan uygun mevkilere ağaçlandırma çalışması yaparak, genç kardeşlerimizle birlikte fidan dikerek onlara doğa sevgisini ve önemi anlattık” dedi.
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından "Çocuklar için gelecek, fidanlar ile güzelleşecek" sloganı ile bazı okullarda fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

 

Sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberinde ki heyet durmak bilmiyor. Geçtiğimiz gün Alparslan Türkeş Hatıra ormanlığına liderlerinin 102 yaş günün de 102 fidan diken Nevşehirli ülkücüler, şimdi de okullara fidan dikti.

 

Ürgüp Başdere Mahallesinde bulunan bir okulda ve il merkezinde ki birkaç okulda gerçekleştirilen bu önemli etkinlik büyük ilgi gördü. Ülkücü heyet öğrencilere birlikte keyif dolu bir etkinliğe imza attı.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ocak Başkanı Ali Türker, “Türklük, kıyamete yakın elimizdeki fidandır. Kıyamet kopsa dahi elimizdeki fidanı dikeceğiz.  Nevşehir Ülkü Ocakları  olarak, "Çocuklar için gelecek, fidanlar ile güzelleşecek" sloganı ile  ilimiz merkezinde bulunan uygun mevkilere ağaçlandırma çalışması yaparak, genç kardeşlerimizle birlikte fidan dikerek onlara doğa sevgisini ve önemi anlattık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.