MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları, yarıyılda kolları sıvıyor

NEVŞEHİR 16.01.2019 - 16:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları, yarıyılda kolları sıvıyor

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte kollar sıvanacak.
  Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, okulların ara yıl tatiline girmesiyle birlikte çeşitli eğitim kampları düzenleyecek. Yapılacak olan ve uzman eğitimciler tarafından Matematik, Türkçe, Coğrafya, Tarih ve sınav stresi gibi konularda verilecek olan eğitim seminerlerine tüm öğrenciler ücretsiz kayıt yaptırabilecek. Bu derslerin yanı sıra alanında uzman eğitimciler tarafından zeybek, yüzme, Kur’an-ı Kerim, Satranç, vücut geliştirme kursları, Doğa yürüyüşü, Dağ yürüyüşü, Halı saha maçları, müzik dinletisi ve müzik bilgisi dersi,  Ders çalışma ve ders programı yapma kursu, Ahilik, esnaflık ve esnaflık ahlakı derslerinin yanı sıra “Neden üniversiteli olunmalıdır, alan seçimi ve bölüm seçimlerinde nelere dikkat edilmelidir?” konusunda kurslar düzenlenecek. Yoğun katılımın beklendiği kursların sonunda ise doğa yürüyüşü ve yemek programı ile etkinlikler son bulacak. Tüm öğrencileri bu kurslara davet eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, İl ve ilçe başkanlıklarımız her zaman olduğu gibi yarıyıl tatilinde de boş durmayacak. Elimizdeki tüm imkanlarımızı öğrencilerimiz için seferber etmiş bulunuyoruz. Alanında uzman eğitimciler tarafından öğrencilerimize dersler vermeyi planlıyoruz. Bu derslerin yanı sıra sportif faaliyetlerin ağırlıklı olduğu kurslarımızı da başlatıyoruz. Ders ve kurslarımızın tamamı ücretsizdir. Kayıt için, 0533 651 97 24 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz” dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte kollar sıvanacak.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, okulların ara yıl tatiline girmesiyle birlikte çeşitli eğitim kampları düzenleyecek. Yapılacak olan ve uzman eğitimciler tarafından Matematik, Türkçe, Coğrafya, Tarih ve sınav stresi gibi konularda verilecek olan eğitim seminerlerine tüm öğrenciler ücretsiz kayıt yaptırabilecek.

Bu derslerin yanı sıra alanında uzman eğitimciler tarafından zeybek, yüzme, Kur’an-ı Kerim, Satranç, vücut geliştirme kursları, Doğa yürüyüşü, Dağ yürüyüşü, Halı saha maçları, müzik dinletisi ve müzik bilgisi dersi,  Ders çalışma ve ders programı yapma kursu, Ahilik, esnaflık ve esnaflık ahlakı derslerinin yanı sıra “Neden üniversiteli olunmalıdır, alan seçimi ve bölüm seçimlerinde nelere dikkat edilmelidir?” konusunda kurslar düzenlenecek.

Yoğun katılımın beklendiği kursların sonunda ise doğa yürüyüşü ve yemek programı ile etkinlikler son bulacak.

Tüm öğrencileri bu kurslara davet eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, İl ve ilçe başkanlıklarımız her zaman olduğu gibi yarıyıl tatilinde de boş durmayacak. Elimizdeki tüm imkanlarımızı öğrencilerimiz için seferber etmiş bulunuyoruz. Alanında uzman eğitimciler tarafından öğrencilerimize dersler vermeyi planlıyoruz. Bu derslerin yanı sıra sportif faaliyetlerin ağırlıklı olduğu kurslarımızı da başlatıyoruz. Ders ve kurslarımızın tamamı ücretsizdir. Kayıt için, 0533 651 97 24 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.