MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakların Gençliğin Umudu Oluyor

NEVŞEHİR 01.06.2018 - 16:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakların Gençliğin Umudu Oluyor

Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olan Ülkü Ocakları, gençlerin umudu olurken, toplumun ise vazgeçilmezi haline geliyor.
Spor, bilim, ilim, irfanda tek çatıda gençleri toplayan Ülkü Ocakları, özellikle gençlerin umudu haline geliyor. Topluma duyarlı gençleri yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, nerede bir genç veya çocuk görse hemen yanına giderek onlar ile hoş sohbetler ediyor. Ülkücü kelimesini duyan genç ve çocuklar, daha önce televizyon kanalları veya ailelerden öğrendikleri kurt işaretini yaparak Başkan Türker’e “bizde büyüyünce ülkücü olacağız” diyorlar.   Böylesine gümbür gümbür, pırıl pırıl gelen gençliği görünce göğüslerinin kabardığını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Rahmetli Başbuğ’umuzun  ‘yeniden maneviyata dönüş ve maneviyatta diriliş” diye adlandırdığı şuur bilinciyle öze dönmeye ihtiyaç vardır. Bu öze dönmede gençlerimiz ile mümkündür. Ülkü Ocaklarımız Türk Milletinin bir gençlik aşısıdır. Bu aşıda her geçen gün bir kat daha artmaktadır. Genç, çocuk ve velilerine minnettarız” dedi.
Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olan Ülkü Ocakları, gençlerin umudu olurken, toplumun ise vazgeçilmezi haline geliyor.

Spor, bilim, ilim, irfanda tek çatıda gençleri toplayan Ülkü Ocakları, özellikle gençlerin umudu haline geliyor. Topluma duyarlı gençleri yetiştirmek için gecesini gündüzüne katan Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, nerede bir genç veya çocuk görse hemen yanına giderek onlar ile hoş sohbetler ediyor. Ülkücü kelimesini duyan genç ve çocuklar, daha önce televizyon kanalları veya ailelerden öğrendikleri kurt işaretini yaparak Başkan Türker’e “bizde büyüyünce ülkücü olacağız” diyorlar.

 

Böylesine gümbür gümbür, pırıl pırıl gelen gençliği görünce göğüslerinin kabardığını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Rahmetli Başbuğ’umuzun  ‘yeniden maneviyata dönüş ve maneviyatta diriliş” diye adlandırdığı şuur bilinciyle öze dönmeye ihtiyaç vardır. Bu öze dönmede gençlerimiz ile mümkündür. Ülkü Ocaklarımız Türk Milletinin bir gençlik aşısıdır. Bu aşıda her geçen gün bir kat daha artmaktadır. Genç, çocuk ve velilerine minnettarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.