Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücü Gençler Çadır Kampı Kuracak

NEVŞEHİR 02.08.2018 - 18:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücü Gençler Çadır Kampı Kuracak

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Orta Öğretim Birim Başkanı Alperen Çabuk önderliğinde 04-05 Ağustos 2018 tarihleri arasında Uçhisar da “Ahmet Ata Üzümkuşu” kampı düzenlenecek.
  Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından okulların tatile girmesi ile başlatılan Yaz Kampı programına ilaveten 04-05 Ağustos 2018 tarihleri arasında Uçhisar da, Ülkücü Şehit “Ahmet Ata Üzümkuşu” adı verilen yatılı çadır kampı düzenlenecek.   Yaklaşık 50 gencin katılım göstereceği programının ilk gününde kamp ateşi yakılacak. Yaz kampında olduğu gibi düzenlenen Çadır Kampında da 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı için yapılacak çalışmaların zemini hazırlanıp, eğitim sohbetlerinin de yapılacak. Çadır Kampında geleneksel oyunlar da oynanması planlanıyor.   Kampın gündüz programında ise konaklanan vadide yürüyüş ve sportif faaliyetlere yer verilecek.    “Yaz kampımız sürüyor, ilaveten Çadır Kampı başlattık”   Yaz tatili fırsat bilinerek, gençler için düzenlenen Yaz Kampı programının içerisinde Çadır Kampına da yer verdiklerini ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, programın önemine değinerek, kampın adına Ülkücü Şehit Ahmet Ata Üzümkuşu kampı verdiklerini söyledi.    Şuan itibari ile Yaz kampına giren yaklaşık 50 gencin bu kampa katılmak istediğini ve bu sayının artacağını sözlerine ekleyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker açıklamasının devamında, “Doğal güzelliklerin hakim olduğu,  her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ağırlandığı Kapadokya bölgesinde böylesine güzel ve anlamlı bir programı yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte Yaz Kampını başlatmıştık. Bu kampa ilaveten Uçhisar da Çadır Kampı düzenliyoruz.    Gençlerimiz yaz kampında olduğu gibi, çadır kampı boyunca sportif faaliyetlerin yanı sıra, yeni eğitim yılında yapacakları çalışmalar hakkında istişare yapacak. Eğitim sohbetlerinin de yapılacağı bu kampta, geleneksel oyunlarımızda oynanacak. Kamp boyunca gençlerimize başarılar diliyorum.” dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Orta Öğretim Birim Başkanı Alperen Çabuk önderliğinde 04-05 Ağustos 2018 tarihleri arasında Uçhisar da “Ahmet Ata Üzümkuşu” kampı düzenlenecek.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından okulların tatile girmesi ile başlatılan Yaz Kampı programına ilaveten 04-05 Ağustos 2018 tarihleri arasında Uçhisar da, Ülkücü Şehit “Ahmet Ata Üzümkuşu” adı verilen yatılı çadır kampı düzenlenecek.

 

Yaklaşık 50 gencin katılım göstereceği programının ilk gününde kamp ateşi yakılacak. Yaz kampında olduğu gibi düzenlenen Çadır Kampında da 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı için yapılacak çalışmaların zemini hazırlanıp, eğitim sohbetlerinin de yapılacak. Çadır Kampında geleneksel oyunlar da oynanması planlanıyor.

 

Kampın gündüz programında ise konaklanan vadide yürüyüş ve sportif faaliyetlere yer verilecek. 

 

“Yaz kampımız sürüyor, ilaveten Çadır Kampı başlattık”

 

Yaz tatili fırsat bilinerek, gençler için düzenlenen Yaz Kampı programının içerisinde Çadır Kampına da yer verdiklerini ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, programın önemine değinerek, kampın adına Ülkücü Şehit Ahmet Ata Üzümkuşu kampı verdiklerini söyledi. 

 

Şuan itibari ile Yaz kampına giren yaklaşık 50 gencin bu kampa katılmak istediğini ve bu sayının artacağını sözlerine ekleyen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker açıklamasının devamında, “Doğal güzelliklerin hakim olduğu,  her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ağırlandığı Kapadokya bölgesinde böylesine güzel ve anlamlı bir programı yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Okulların yaz tatiline girmesi ile birlikte Yaz Kampını başlatmıştık. Bu kampa ilaveten Uçhisar da Çadır Kampı düzenliyoruz.

 

 Gençlerimiz yaz kampında olduğu gibi, çadır kampı boyunca sportif faaliyetlerin yanı sıra, yeni eğitim yılında yapacakları çalışmalar hakkında istişare yapacak. Eğitim sohbetlerinin de yapılacağı bu kampta, geleneksel oyunlarımızda oynanacak. Kamp boyunca gençlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.