Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücü Gençler, Kapadokya’da Temizlik Yaptı

NEVŞEHİR 28.06.2018 - 19:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücü Gençler, Kapadokya’da Temizlik Yaptı

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Ortaöğretim birimi tarafından Kapadokya bölgesinde çevre temizliği yapıldı.
  Peri bacaları ile ünlü Kapadokya bölgesinde turizm sezonunun canlandığı şu günlerde Ülkü Ocakları mensubu yaklaşık 15 genç, bölgede ellerine çöp poşeti alarak çevre temizliği yaptı. Doğa harikası Kapadokya’nın daha temiz hale gelmesi için yerlerde ki çöpleri tek tek toplayan gençlerin bu örnek davranışı herkes tarafından büyük takdir topladı.   Bayram seçim derken yoğun bir sezonu geride bırakan Kapadokya’da etrafa atılmış çöplerden rahatsız olduklarını ve böyle bir çalışmaya ihtiyaç duyduklarını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Nevşehir’de tertemiz, pırıl pırıl gençlik yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Ortaöğretim başkanımız Alperen Çabuk ve beraberinde ki arkadaşlarımız gün içerisinde Kapadokya bölgesine dağılarak çevre temizliği yaptı. Kendileri gibi temiz bir çevre isteyen bu gençlerimize yaptığı çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulundu.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Ortaöğretim birimi tarafından Kapadokya bölgesinde çevre temizliği yapıldı.

 

Peri bacaları ile ünlü Kapadokya bölgesinde turizm sezonunun canlandığı şu günlerde Ülkü Ocakları mensubu yaklaşık 15 genç, bölgede ellerine çöp poşeti alarak çevre temizliği yaptı. Doğa harikası Kapadokya’nın daha temiz hale gelmesi için yerlerde ki çöpleri tek tek toplayan gençlerin bu örnek davranışı herkes tarafından büyük takdir topladı.

 

Bayram seçim derken yoğun bir sezonu geride bırakan Kapadokya’da etrafa atılmış çöplerden rahatsız olduklarını ve böyle bir çalışmaya ihtiyaç duyduklarını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, Nevşehir’de tertemiz, pırıl pırıl gençlik yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız. Ortaöğretim başkanımız Alperen Çabuk ve beraberinde ki arkadaşlarımız gün içerisinde Kapadokya bölgesine dağılarak çevre temizliği yaptı. Kendileri gibi temiz bir çevre isteyen bu gençlerimize yaptığı çalışmalarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.