Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücü Şehitleri için Kuran’ı Kerim Tilaveti yapıldı

NEVŞEHİR 28.05.2019 - 10:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücü Şehitleri için Kuran’ı Kerim Tilaveti yapıldı

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.
  Ocak binasında düzenlenen programda Ülkücü Şehitleri için Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunarak dualar yapıldı. Programa, Ocak Başkanı Ali Türker, Üniversite Birim Başkanı Furkan Yeşilöz, Ocak yöneticileri ve çok sayıda genç katılım gösterdi.   Program sonunda açıklamada bulunan Ocak Başkanı Ali Türker, “Biliyorsunuz 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü olarak anılmaktadır. Nevşehir Ülkü Ocakları olarak bizlerde şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti okuyup dualar yaptık. Allah kabul etsin.” dedi.   Bu programın ardından aynı gün şehitleri için Mevlid-i Şerif okunarak, vatandaşlara lokum ikramında bulunuldu. 
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.

 

Ocak binasında düzenlenen programda Ülkücü Şehitleri için Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunarak dualar yapıldı. Programa, Ocak Başkanı Ali Türker, Üniversite Birim Başkanı Furkan Yeşilöz, Ocak yöneticileri ve çok sayıda genç katılım gösterdi.

 

Program sonunda açıklamada bulunan Ocak Başkanı Ali Türker, “Biliyorsunuz 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü olarak anılmaktadır. Nevşehir Ülkü Ocakları olarak bizlerde şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti okuyup dualar yaptık. Allah kabul etsin.” dedi.

 

Bu programın ardından aynı gün şehitleri için Mevlid-i Şerif okunarak, vatandaşlara lokum ikramında bulunuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.