MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücüler, bilgi yarışması yaptı

SİYASET 05.02.2020 - 16:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkücüler, bilgi yarışması yaptı

Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite birimi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Hanifi Bender münazara yarışması gerçekleştirildi.
Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite birimi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Hanifi Bender münazara yarışması gerçekleştirildi.,   Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite Birim teşkilatı, her yıl geleneksel hale getirilen münazara yarışmasının ikincisini gerçekleştirdi.   Ülkü Ocakları Hizmet Binası konferans salonunda yapılan yarışmada; "Ülkeyi kalkındıracak olan eğitim mıdır para mıdır ?", "İnsan mı doğaya hakimdir, doğa mı insana?", "Ormanların korunmasında yasalar mı etkilidir , insan bilincimi?", "İklim insanın kişiliğini değiştirir mi , değiştirmez mi?" konuları ele alındı.   Öğrenciler yarışmada keyifli anlar yaşarken, bir üst tura çıkan fakülteler yarışmanın 2.ayağı için hazırlıklara başladı.
Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite birimi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Hanifi Bender münazara yarışması gerçekleştirildi.

Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite birimi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan Hanifi Bender münazara yarışması gerçekleştirildi.,

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Üniversite Birim teşkilatı, her yıl geleneksel hale getirilen münazara yarışmasının ikincisini gerçekleştirdi.

 

Ülkü Ocakları Hizmet Binası konferans salonunda yapılan yarışmada; "Ülkeyi kalkındıracak olan eğitim mıdır para mıdır ?", "İnsan mı doğaya hakimdir, doğa mı insana?", "Ormanların korunmasında yasalar mı etkilidir , insan bilincimi?", "İklim insanın kişiliğini değiştirir mi , değiştirmez mi?" konuları ele alındı.

 

Öğrenciler yarışmada keyifli anlar yaşarken, bir üst tura çıkan fakülteler yarışmanın 2.ayağı için hazırlıklara başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.