Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücüler Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Özgecan İçin Yürüdü

NEVŞEHİR 21.02.2018 - 11:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücüler Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Özgecan İçin Yürüdü

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Üniversite birimi tarafından Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Özgecan Aslan için yürüyüş düzenlendi.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kampus alanı içerisinde yapılan yürüyüşe yüzlerce genç katıldı. Kol kola düzenlenen yürüyüşe Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve çok sayıda ülkücü genç katıldı.   Kampus alanında ki yürüyüş kortejinin ön kısmında Özgecan Aslan ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun fotoğrafları yer aldı. Yaklaşık yarım saat süren yürüyüşün ardından Ülkücüler rektörlük binası ön kısmında saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. ‘Hepimiz Fırat’ız, Hepimiz Özgecan’ız, Şehitler Ölmez, Vatan bölünmez’ diye sloganlar atan ülkücüler daha sonra kampüs alanında olaysız bir şekilde dağıldı.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Üniversite birimi tarafından Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Özgecan Aslan için yürüyüş düzenlendi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kampus alanı içerisinde yapılan yürüyüşe yüzlerce genç katıldı. Kol kola düzenlenen yürüyüşe Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve çok sayıda ülkücü genç katıldı.

 

Kampus alanında ki yürüyüş kortejinin ön kısmında Özgecan Aslan ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun fotoğrafları yer aldı. Yaklaşık yarım saat süren yürüyüşün ardından Ülkücüler rektörlük binası ön kısmında saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. ‘Hepimiz Fırat’ız, Hepimiz Özgecan’ız, Şehitler Ölmez, Vatan bölünmez’ diye sloganlar atan ülkücüler daha sonra kampüs alanında olaysız bir şekilde dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.