Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücüler özel insanları unutmadı

NEVŞEHİR 03.12.2018 - 21:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücüler özel insanları unutmadı

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker ve beraberinde ki heyet 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Derinkuyu Güneş Engelli Bakım Merkezini ziyaret etti.
  Ziyarette Bakım merkezinde bulunan özel insanlar ile bira araya gelen heyet, hoş sohbetlerin ardından karanfil onlara dağıttı. Ülkücüleri karşısında gören özel insanlar, büyük sevinç yaşarken bu anlamlı günde kendilerini unutmadıkları için teşekkürlerini dile getirdiler.  Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak her daim özel insanların yanından olduklarını belirten Başkan Ali Türker, özel insanlarımıza karşı toplumların daha bilinçli olması, vatandaşların engellilere karşı daha hassas davranıp, onların sorunlarını bilerek yaşamaları gerektiğini vurguladı.   Derinkuyu Güneş Engelli Bakım Merkezi yöneticilerinden özel insanlar hakkında bilgiler alan Başkan Türker, yöneticilere başarılar dileyerek, Tüm özel insanların 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladı.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker ve beraberinde ki heyet 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Derinkuyu Güneş Engelli Bakım Merkezini ziyaret etti.

 

Ziyarette Bakım merkezinde bulunan özel insanlar ile bira araya gelen heyet, hoş sohbetlerin ardından karanfil onlara dağıttı. Ülkücüleri karşısında gören özel insanlar, büyük sevinç yaşarken bu anlamlı günde kendilerini unutmadıkları için teşekkürlerini dile getirdiler. 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak her daim özel insanların yanından olduklarını belirten Başkan Ali Türker, özel insanlarımıza karşı toplumların daha bilinçli olması, vatandaşların engellilere karşı daha hassas davranıp, onların sorunlarını bilerek yaşamaları gerektiğini vurguladı.  

Derinkuyu Güneş Engelli Bakım Merkezi yöneticilerinden özel insanlar hakkında bilgiler alan Başkan Türker, yöneticilere başarılar dileyerek, Tüm özel insanların 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.