MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücüler seferber oldu

SİYASET 15.01.2021 - 10:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkücüler seferber oldu

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından havaların soğuması ile birlikte hayvanlar için seferberlik kampanyası düzenlendi.
  Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından havaların soğuması ile birlikte hayvanlar için seferberlik kampanyası düzenlendi.   "Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun!" sloganı ile Ocak Başkanı Ali Türker’in öncülüğünde başlayan mu anlamlı kampanyaya şu günlerde destek üzerine destek geliyor. Geçtiğimiz gün başlayan kampanya için sosyal medyaya yüzlerce video yüklendi ve doğaya yem bırakıldı.   Konu hakkında görüşlerini dile getiren Ocak Başkanı Ali Türker, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun sloganı ile geçtiğimiz gün il genelinde dev bir kampanya başlattık. Kampanyamızda kendimiz doğaya yem bırakıp, Nevşehir halkını da bu anlamlı kampanyaya davet ediyoruz.  Kampanyanın ilk gününde ciddi destek bulduk. Bu ve buna benzer birçok faaliyetlerimiz daha olacaktır. Allah’ın izni ile kış boyunca doğada ki dilsiz canlılarımız  aç kalmayacak.” dedi.   
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından havaların soğuması ile birlikte hayvanlar için seferberlik kampanyası düzenlendi.

 

Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından havaların soğuması ile birlikte hayvanlar için seferberlik kampanyası düzenlendi.

 

"Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun!" sloganı ile Ocak Başkanı Ali Türker’in öncülüğünde başlayan mu anlamlı kampanyaya şu günlerde destek üzerine destek geliyor. Geçtiğimiz gün başlayan kampanya için sosyal medyaya yüzlerce video yüklendi ve doğaya yem bırakıldı.

 

Konu hakkında görüşlerini dile getiren Ocak Başkanı Ali Türker, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun sloganı ile geçtiğimiz gün il genelinde dev bir kampanya başlattık. Kampanyamızda kendimiz doğaya yem bırakıp, Nevşehir halkını da bu anlamlı kampanyaya davet ediyoruz.  Kampanyanın ilk gününde ciddi destek bulduk. Bu ve buna benzer birçok faaliyetlerimiz daha olacaktır. Allah’ın izni ile kış boyunca doğada ki dilsiz canlılarımız  aç kalmayacak.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.