MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücüler, Sıcakta Çalışan İşçilere Su İkram Etti

GÜNCEL 17.07.2018 - 11:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücüler, Sıcakta Çalışan İşçilere Su İkram Etti

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından görevlendirilen gençler, termometrelerin 37 dereceyi gösterdiği şu günlerde, sıcağın altında çalışan işçilere soğuk su ikramında bulundu.
  Yağmur çamur, sıcak soğuk demeden aralıksız olarak vatandaşların sorunlarına kol kanat geren Karayolları işçileri için Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı örnek bir çalışmaya imza attı. Hava sıcaklıklarının 37 dereceyi gördüğü şu günlerde, eline buz gibi suyu alarak işçilerin imdadına koşan Ülkücü gençler, bu çalışmalarından ötürü büyük takdir topladı. Dudakları sıcaktan kurumuş işçiler, karşılarında ülkücüleri görünce büyük sevinç yaşadı. Hemen ellerinde ki suyu işçilere ikram eden gençler, onların hal ve hatırlarını sormayı da ihmal etmedi.   Sıcağın altında zor şartlarda görevini yerine getirmeye çalışan işçiler, gençlere bu ikramlarından dolayı teşekkür ederek, “Ülkücülerin ne kadar vefalı olduklarının bir kez daha görmüş olduk. Kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde bizleri unutmayıp su ikramında bulundunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.” dediler.    
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından görevlendirilen gençler, termometrelerin 37 dereceyi gösterdiği şu günlerde, sıcağın altında çalışan işçilere soğuk su ikramında bulundu.

 

Yağmur çamur, sıcak soğuk demeden aralıksız olarak vatandaşların sorunlarına kol kanat geren Karayolları işçileri için Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı örnek bir çalışmaya imza attı. Hava sıcaklıklarının 37 dereceyi gördüğü şu günlerde, eline buz gibi suyu alarak işçilerin imdadına koşan Ülkücü gençler, bu çalışmalarından ötürü büyük takdir topladı. Dudakları sıcaktan kurumuş işçiler, karşılarında ülkücüleri görünce büyük sevinç yaşadı. Hemen ellerinde ki suyu işçilere ikram eden gençler, onların hal ve hatırlarını sormayı da ihmal etmedi.

 

Sıcağın altında zor şartlarda görevini yerine getirmeye çalışan işçiler, gençlere bu ikramlarından dolayı teşekkür ederek, “Ülkücülerin ne kadar vefalı olduklarının bir kez daha görmüş olduk. Kuş uçmaz kervan geçmez yerlerde bizleri unutmayıp su ikramında bulundunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.” dediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.