Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücüler Sokak Hayvanlarına Yem Bıraktı

NEVŞEHİR 05.10.2018 - 12:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücüler Sokak Hayvanlarına Yem Bıraktı

4 Ekim Dünya hayvanları Koruma Günü nedeniyle Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı şehrin muhtelif yerlerine yemlikler koyarak sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı.
  “4 Ekim Dünya hayvanları Koruma Günü” nedeniyle Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı şehrin muhtelif yerlerine yemlikler koyarak sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı.   Ocak Başkanı Ali Türker önderliğinde gerçekleştirilen bu önemli faaliyete çok sayıda genç katılım gösterdi. Gün boyu devam eden çalışmalar, şehir merkezinde vatandaşlardan büyük takdir topladı.  Hayvanları koruma bilinci ile böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Ocak Başkan Ali Türker, Sokak hayvanlarımıza kol kanat germemiz gerekmektedir. Nevşehir halkımızdan ricamız şehrin birçok yerine yerleştirdiğimiz yemliklere belirli aralıklar ile yem bırakmalarını istiyoruz. Teşkilat olarak bizler bu görevi üstlendik, ancak bazen yetişemediğimiz yerler olacaktır. O boşluğu da vatandaşlarımızın doldurmasını istiyoruz” dedi.
4 Ekim Dünya hayvanları Koruma Günü nedeniyle Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı şehrin muhtelif yerlerine yemlikler koyarak sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı.

 

“4 Ekim Dünya hayvanları Koruma Günü” nedeniyle Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı şehrin muhtelif yerlerine yemlikler koyarak sokak hayvanlarına yiyecek bıraktı.

 

Ocak Başkanı Ali Türker önderliğinde gerçekleştirilen bu önemli faaliyete çok sayıda genç katılım gösterdi. Gün boyu devam eden çalışmalar, şehir merkezinde vatandaşlardan büyük takdir topladı.  Hayvanları koruma bilinci ile böyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden Ocak Başkan Ali Türker, Sokak hayvanlarımıza kol kanat germemiz gerekmektedir. Nevşehir halkımızdan ricamız şehrin birçok yerine yerleştirdiğimiz yemliklere belirli aralıklar ile yem bırakmalarını istiyoruz. Teşkilat olarak bizler bu görevi üstlendik, ancak bazen yetişemediğimiz yerler olacaktır. O boşluğu da vatandaşlarımızın doldurmasını istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.