Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücülerden esnafa anlamlı hediye

NEVŞEHİR 14.05.2019 - 11:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücülerden esnafa anlamlı hediye

Önemli günleri unutmayan ve neredeyse her önemli günde etkinliklere imza atan Nevşehir Ülkü Ocakları, Türk Dil Bayramında da örnek olacak bir etkinliğe imza attı.
  İl Merkezinde tabelasında Türkçeden başka dil kullanmamış esnaflar tek tek tespit edilerek bu önemli günde “Türk Bayrağı” hediye edildi. Böylesine örnek bir çalışmaya imza attıkları için büyük takdir toplayan Ülkücü gençler, esnaflara Türkçe’nin yaşatılmasına vesile oldukları için ve tabelalarda Türkçeden başka hiçbir dil kullanmadıkları için teşekkür ettiler.   Esnaflar ise yapılan bu çalışmalardan dolayı başta Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker olmak üzere, tüm teşkilat mensubu gençleri tebrik ettiklerini ifade ettiler.      Örnek çalışma hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker de; “Nevşehir Ülkü Ocakları ortaöğretim birimimiz, Türk Dil Bayramı münasebeti ile, şehrimizdeki Türkçe tabela kullanan esnaflarımızı tespit ederek, onlara bu anlamlı günde Türk Bayrağı hediye ettik. Bu etkinliğimizde bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. 13 Mayıs Türk Dil Bayramı Kutlu Olsun.” dedi.
Önemli günleri unutmayan ve neredeyse her önemli günde etkinliklere imza atan Nevşehir Ülkü Ocakları, Türk Dil Bayramında da örnek olacak bir etkinliğe imza attı.

 

İl Merkezinde tabelasında Türkçeden başka dil kullanmamış esnaflar tek tek tespit edilerek bu önemli günde “Türk Bayrağı” hediye edildi. Böylesine örnek bir çalışmaya imza attıkları için büyük takdir toplayan Ülkücü gençler, esnaflara Türkçe’nin yaşatılmasına vesile oldukları için ve tabelalarda Türkçeden başka hiçbir dil kullanmadıkları için teşekkür ettiler.

 

Esnaflar ise yapılan bu çalışmalardan dolayı başta Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker olmak üzere, tüm teşkilat mensubu gençleri tebrik ettiklerini ifade ettiler.   

 

Örnek çalışma hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker de; “Nevşehir Ülkü Ocakları ortaöğretim birimimiz, Türk Dil Bayramı münasebeti ile, şehrimizdeki Türkçe tabela kullanan esnaflarımızı tespit ederek, onlara bu anlamlı günde Türk Bayrağı hediye ettik. Bu etkinliğimizde bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. 13 Mayıs Türk Dil Bayramı Kutlu Olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.