MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücülerden Kemer Takan Sürücüye Hediye Var

NEVŞEHİR 17.03.2018 - 14:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücülerden Kemer Takan Sürücüye Hediye Var

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından trafikte emniyet kemeri takılmasına dikkat çekmek amacıyla örnek bir çalışmaya imza atıldı.
  Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı bünyesinde ki gençler, Nevşehir’in en işlek caddelerinde emniyet kemeri takan sürücülere şeker ve araç kokusu hediye ettiler. Milli İrade Caddesi, Lale Caddesi ve Hükümet konağı ön kısmında ki trafik ışıkların da, bu anlamlı çalışmayı yapan Ülkücü gençler, büyük ilgi ile karşılandı. Karşısında “Ülkü Ocakları Türk Milletinin Emniyet Kemeridir”  yazısını ve hediye ile yaklaşan gençleri görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan sürücüler, güzel bir çalışmaya imza atıldığını belirttiler.   Pırıl Pırıl bir gençlik yetiştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, “Toplum yararına ne varsa biz o işin içerisindeyiz. Yaptığımızı son çalışmada emniyet kemerine dikkat çektik. Görevlendirdiğimiz gençlerimiz trafikte emniyet kemeri takan araç sürücülerine şeker ve Ocağımızın logosunun yer aldığı araç kokusu hediye ettiler. Bu çalışmamız da, tıpkı diğerleri gibi büyük ilgi gördü. Özellikle emniyet güçlerimiz bu anlamlı çalışmaya desteklerini esirgemedi. Herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Herkes şunu iyi bilsin isterim ki; Ülkü Ocakları Türk Milletinin Emniyet Kemeridir” dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından trafikte emniyet kemeri takılmasına dikkat çekmek amacıyla örnek bir çalışmaya imza atıldı.

 

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı bünyesinde ki gençler, Nevşehir’in en işlek caddelerinde emniyet kemeri takan sürücülere şeker ve araç kokusu hediye ettiler. Milli İrade Caddesi, Lale Caddesi ve Hükümet konağı ön kısmında ki trafik ışıkların da, bu anlamlı çalışmayı yapan Ülkücü gençler, büyük ilgi ile karşılandı. Karşısında “Ülkü Ocakları Türk Milletinin Emniyet Kemeridir”  yazısını ve hediye ile yaklaşan gençleri görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan sürücüler, güzel bir çalışmaya imza atıldığını belirttiler.

 

Pırıl Pırıl bir gençlik yetiştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, “Toplum yararına ne varsa biz o işin içerisindeyiz. Yaptığımızı son çalışmada emniyet kemerine dikkat çektik. Görevlendirdiğimiz gençlerimiz trafikte emniyet kemeri takan araç sürücülerine şeker ve Ocağımızın logosunun yer aldığı araç kokusu hediye ettiler. Bu çalışmamız da, tıpkı diğerleri gibi büyük ilgi gördü. Özellikle emniyet güçlerimiz bu anlamlı çalışmaya desteklerini esirgemedi. Herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Herkes şunu iyi bilsin isterim ki; Ülkü Ocakları Türk Milletinin Emniyet Kemeridir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.