MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücülerden MHP İl Başkanlığına Ziyaret

SİYASET 24.01.2018 - 12:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücülerden MHP İl Başkanlığına Ziyaret

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve beraberinde ki ocak yöneticileri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.
  Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve parti üyeleri hazır bulundu. Ocak Başkanı Türker, göreve geldiği yaklaşık 1 haftayı geçkin süre zarfında hummalı bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.   Ülkü Ocakları olarak Nevşehir’de tüm siyasi parti ve kuruluşlara örnek teşkil edeceklerini söyleyen Başkan Türker,  Omzumuzda ki sorumluluğun farkındayız. Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında daha ileriye gitmeyi hedefliyoruz. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın. “ ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya ise Türker ve yöneticilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevlerinde başarılar diledi.   Ziyaretin ardından Parti binası önünde bozkurt işareti yapılarak toplu fotoğraf çektirildi. 
Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve beraberinde ki ocak yöneticileri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve parti üyeleri hazır bulundu. Ocak Başkanı Türker, göreve geldiği yaklaşık 1 haftayı geçkin süre zarfında hummalı bir şekilde çalıştıklarını ifade etti.

 

Ülkü Ocakları olarak Nevşehir’de tüm siyasi parti ve kuruluşlara örnek teşkil edeceklerini söyleyen Başkan Türker,  Omzumuzda ki sorumluluğun farkındayız. Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında daha ileriye gitmeyi hedefliyoruz. Allah birlik ve beraberliğimiz bozmasın. “ ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya ise Türker ve yöneticilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Ziyaretin ardından Parti binası önünde bozkurt işareti yapılarak toplu fotoğraf çektirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.