MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücülerden raftaki kitapları indiren kampanya

NEVŞEHİR 25.01.2021 - 19:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ülkücülerden raftaki kitapları indiren kampanya

Nevşehir’in en aktif teşkilatı olan Ülkü Ocakları başlattığı kampanya ile raflarda tozlanan kitaplara hayat verdi.
  Okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla Ali Türker Başkanlığında ki Nevşehir Ülkü Ocakları “Kitaplar tozlanmasın” adlı dev bir kampanyaya imza atıyor. Hafta sonu başlayan kampanya kapsamında teşkilatta ki herkes birbirine kitap hediye ederek bu kampanyaya önemli boyutlara getirdi.   Konu hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Nevşehir Ülkü Ocaklarının kitaplar tozlanmasın kampanyası üniversite Birim Başkanımız Furkan Yeşilöz’ün bazı kitaplarını üniversite teşkilatı yönetimine hediye ederek başlatmıştır. Her gönüldaşımızı, evindeki tozlanmış kitaplarını hediye ederek bu kampanyaya katılmalarını davet ediyoruz. Şehrimizde okuma alışkanlığını oluşturmak açısında bu kampanyamız oldukça önemlidir.” Dedi.
Nevşehir’in en aktif teşkilatı olan Ülkü Ocakları başlattığı kampanya ile raflarda tozlanan kitaplara hayat verdi.

 

Okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla Ali Türker Başkanlığında ki Nevşehir Ülkü Ocakları “Kitaplar tozlanmasın” adlı dev bir kampanyaya imza atıyor. Hafta sonu başlayan kampanya kapsamında teşkilatta ki herkes birbirine kitap hediye ederek bu kampanyaya önemli boyutlara getirdi.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Nevşehir Ülkü Ocaklarının kitaplar tozlanmasın kampanyası üniversite Birim Başkanımız Furkan Yeşilöz’ün bazı kitaplarını üniversite teşkilatı yönetimine hediye ederek başlatmıştır. Her gönüldaşımızı, evindeki tozlanmış kitaplarını hediye ederek bu kampanyaya katılmalarını davet ediyoruz. Şehrimizde okuma alışkanlığını oluşturmak açısında bu kampanyamız oldukça önemlidir.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.