Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkücülerin Yardım Paketleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

GÜNCEL 04.06.2018 - 10:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkücülerin Yardım Paketleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından paylaşma ayı olan Ramazan ayında onlarca ihtiyaç sahibine yardım kolisi dağıtıldı.
  Ramazan öncesinde Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi aileler, muhtarlardan da alınan listeler neticesinde tek tek tespit edildi.   Ardından “Ocak’lar tütsün” sloganı ile adına “Hicabi Şahan yardım kolisi” verilen gıda malzemelerinin dağıtılması için harekete geçen Ülkücüler, yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Nevşehir’de büyük takdir toplayan bu anlamlı faaliyette İl Ocak Başkanı Ali Türker, kendi elleri ile yardım kolilerine gıda malzemelerini yerleştirdi.   Çok önemli bir hayra imza attıklarının altını çizen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker,” Elimizde ki imkanlar doğrultusunda çok sevdiğimiz rahmetli Hicabi Şahan abimizin adını verdiğimiz yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştı. Bizlere bu anlamlı faaliyette desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Allah huzurla tüketilmesini sağlasın” dedi.
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından paylaşma ayı olan Ramazan ayında onlarca ihtiyaç sahibine yardım kolisi dağıtıldı.

 

Ramazan öncesinde Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi aileler, muhtarlardan da alınan listeler neticesinde tek tek tespit edildi.

 

Ardından “Ocak’lar tütsün” sloganı ile adına “Hicabi Şahan yardım kolisi” verilen gıda malzemelerinin dağıtılması için harekete geçen Ülkücüler, yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Nevşehir’de büyük takdir toplayan bu anlamlı faaliyette İl Ocak Başkanı Ali Türker, kendi elleri ile yardım kolilerine gıda malzemelerini yerleştirdi.

 

Çok önemli bir hayra imza attıklarının altını çizen Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker,” Elimizde ki imkanlar doğrultusunda çok sevdiğimiz rahmetli Hicabi Şahan abimizin adını verdiğimiz yardım kolileri ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştı. Bizlere bu anlamlı faaliyette desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Allah huzurla tüketilmesini sağlasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.