Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ulusal Gençlik Parlamentosunda Nevşehir Rüzgarı Esti

KÜLTÜR-SANAT 22.05.2017 - 19:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ulusal Gençlik Parlamentosunda Nevşehir Rüzgarı Esti

Kapadokya Gönüllüleri Koordinatörü Murat Gültekin beraberindeki temsilci arkadaşlarıyla beraber Nevşehir'in ve Kapadokya bölgesinin tanıtımını yaptı.
Ulusal Gençlik Parlamentosunda Nevşehir Rüzgarı 14-17 Mayıs da gerçekleştirilen Ulusal Gençlik Parlamentosu 13. Olağan Kurul'unda Nevşehir'den Kapadokya Gönüllüleri Topluluğu, Nevşehir Gençlik Meclisi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Girişicilik Kulübü temsilcileri katıldı.   Kapadokya Gönüllüleri Koordinatörü Murat Gültekin beraberindeki temsilci arkadaşlarıyla beraber Nevşehir'in ve Kapadokya bölgesinin tanıtımını yaptı.   Yerel sıkıntılara da değinen Gültekin; Gençlik Parlamentosunda bu sorunlara da çözüm aradı. İhtiyaç Haritası Projesi tanıtımında yer alan oyuncu Mert Fırat ve bu proje de ki diğer yöneticilerle yaptığı görüşme de projenin Nevşehir Koordinasyonuna destek sözü verirken Nevşehir Turizmine fayda sağlayacak diğer projeler içinde destek sözü aldı. Aynı zamanda Kapadokya Gönüllülerinin desteği ve yoğun çabaları sayesinde yılın en iyi öğrenci kulübü ödülünü hemşerileri Veysel Güneri'nin başkanlık yaptığı Karabük Raylı Sistemler Kulübü almış bulunmakta Bu başarının mimarları olan Nevşehirli Delegeler, Anıtkabir ziyaretinde birlik ve beraberlik pozu vererek sivil toplum alanında Nevşehir'i daha ileri seviyelere ilerletme sözü verdiler.   Habitat Derneği Saha Kordinatörü ve Hemşerimiz Eşref Bilge Uğurlu'nun Nevşehir tanıtımındaki destekleri için teşekkür ettiler  
Kapadokya Gönüllüleri Koordinatörü Murat Gültekin beraberindeki temsilci arkadaşlarıyla beraber Nevşehir'in ve Kapadokya bölgesinin tanıtımını yaptı.

Ulusal Gençlik Parlamentosunda Nevşehir Rüzgarı 14-17 Mayıs da gerçekleştirilen Ulusal Gençlik Parlamentosu 13. Olağan Kurul'unda Nevşehir'den Kapadokya Gönüllüleri Topluluğu, Nevşehir Gençlik Meclisi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Girişicilik Kulübü temsilcileri katıldı.

 

Kapadokya Gönüllüleri Koordinatörü Murat Gültekin beraberindeki temsilci arkadaşlarıyla beraber Nevşehir'in ve Kapadokya bölgesinin tanıtımını yaptı.

 

Yerel sıkıntılara da değinen Gültekin; Gençlik Parlamentosunda bu sorunlara da çözüm aradı. İhtiyaç Haritası Projesi tanıtımında yer alan oyuncu Mert Fırat ve bu proje de ki diğer yöneticilerle yaptığı görüşme de projenin Nevşehir Koordinasyonuna destek sözü verirken Nevşehir Turizmine fayda sağlayacak diğer projeler içinde destek sözü aldı. Aynı zamanda Kapadokya Gönüllülerinin desteği ve yoğun çabaları sayesinde yılın en iyi öğrenci kulübü ödülünü hemşerileri Veysel Güneri'nin başkanlık yaptığı Karabük Raylı Sistemler Kulübü almış bulunmakta Bu başarının mimarları olan Nevşehirli Delegeler, Anıtkabir ziyaretinde birlik ve beraberlik pozu vererek sivil toplum alanında Nevşehir'i daha ileri seviyelere ilerletme sözü verdiler.

 

Habitat Derneği Saha Kordinatörü ve Hemşerimiz Eşref Bilge Uğurlu'nun Nevşehir tanıtımındaki destekleri için teşekkür ettiler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.