MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‘ÜNİKOP Personel Daire Başkanları Toplantısı’ Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Gerçekleştirildi

NEVŞEHİR 03.10.2017 - 21:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

‘ÜNİKOP Personel Daire Başkanları Toplantısı’ Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Gerçekleştirildi

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİKOP) Üyesi Üniversitelerin "Personel Daire Başkanları Toplantısı" Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
  Konya Ovası Projesi kapsamında kurulan, KOP (Konya Ovası Projesi) Bölgesi Üniversiteler Birliğinin Karatay Üniversitesinde ilki düzenlenen "ÜNİKOP Genel Sekreterler Toplantısı"n da alınan etkinlik kararları gereği; KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİKOP) Üyesi Üniversitelerin "Personel Daire Başkanları Toplantısı" Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Personel Daire Başkanı M. Şükrü Velioğlu ve ÜNİKOP Üniversiteleri Personel Daire Başkanları; “Konya Ovası Bölgesinin kalkınmasında öncülük görevi bulunan üniversitelerin iş ve işlemlerinin mevzuata ve günün gereklerine uygun olarak yürütülmesi bakımından, uygulama alanlarında birlikteliğin sağlanması ve bilgi alıverişinde bulunmak" üzere üniversitemizde bir araya geldi.   Toplantıda akademik ve idari personelin özlük işlemlerinin yürütülmesi hususunda bilgi alışverişi, sorunlar ve çözüm önerileri, bilgi/belge paylaşımı konuları değerlendirildi. Toplantıda ayrıca “1416 Sayılı Kanun” kapsamında atanacak öğretim elemanları, OHAL (Olağanüstü Hal) kapsamında personel işlemleri, ÜNİKOP Üniversiteleri Personel Daire Başkanlıklarında çalışan personelin hizmet içi eğitimi ve iş tecrübelerinin paylaşılması konuları görüşüldü.
KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİKOP) Üyesi Üniversitelerin "Personel Daire Başkanları Toplantısı" Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Konya Ovası Projesi kapsamında kurulan, KOP (Konya Ovası Projesi) Bölgesi Üniversiteler Birliğinin Karatay Üniversitesinde ilki düzenlenen "ÜNİKOP Genel Sekreterler Toplantısı"n da alınan etkinlik kararları gereği; KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİKOP) Üyesi Üniversitelerin "Personel Daire Başkanları Toplantısı" Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Personel Daire Başkanı M. Şükrü Velioğlu ve ÜNİKOP Üniversiteleri Personel Daire Başkanları; “Konya Ovası Bölgesinin kalkınmasında öncülük görevi bulunan üniversitelerin iş ve işlemlerinin mevzuata ve günün gereklerine uygun olarak yürütülmesi bakımından, uygulama alanlarında birlikteliğin sağlanması ve bilgi alıverişinde bulunmak" üzere üniversitemizde bir araya geldi.

 

Toplantıda akademik ve idari personelin özlük işlemlerinin yürütülmesi hususunda bilgi alışverişi, sorunlar ve çözüm önerileri, bilgi/belge paylaşımı konuları değerlendirildi. Toplantıda ayrıca “1416 Sayılı Kanun” kapsamında atanacak öğretim elemanları, OHAL (Olağanüstü Hal) kapsamında personel işlemleri, ÜNİKOP Üniversiteleri Personel Daire Başkanlıklarında çalışan personelin hizmet içi eğitimi ve iş tecrübelerinin paylaşılması konuları görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.