Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üniversite Öğrencilerinden Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

EĞİTİM 18.10.2017 - 10:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Üniversite Öğrencilerinden Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri, Rıfat Kartal Huzur Evi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzur Evinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzur evi sakinleri ile bir araya gelen Öğrenci Konseyi Başkanı Fevzi Cingöz ve beraberindeki öğrenciler, huzur evinde kalan yaşlılarla sohbet edip, kendilerine moral verdiler.   Eğitim-öğretim alanında olduğu gibi sosyal sorumluluk alanında da üzerlerine düşen görevleri yerine getirmek amacıyla ziyaretlerde bulunduklarını belirten Öğrenci Konseyi Başkanı Cingöz “"Ahde Vefa imandandır düsturu ile hareket eden Türk gençliği olarak bu ziyaretimizi gerçekleştirip, kendilerinden hayır duaları alıp vicdani sorumluluğumuzu yerine getirdik. Yüzlerinde küçük de olsa bir tebessüm bırakıp, onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı olarak bize bu imkanı sağlayan ve her zaman destekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencileri, Rıfat Kartal Huzur Evi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hacıbektaş Rıfat Kartal Huzur Evinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzur evi sakinleri ile bir araya gelen Öğrenci Konseyi Başkanı Fevzi Cingöz ve beraberindeki öğrenciler, huzur evinde kalan yaşlılarla sohbet edip, kendilerine moral verdiler.

 

Eğitim-öğretim alanında olduğu gibi sosyal sorumluluk alanında da üzerlerine düşen görevleri yerine getirmek amacıyla ziyaretlerde bulunduklarını belirten Öğrenci Konseyi Başkanı Cingöz “"Ahde Vefa imandandır düsturu ile hareket eden Türk gençliği olarak bu ziyaretimizi gerçekleştirip, kendilerinden hayır duaları alıp vicdani sorumluluğumuzu yerine getirdik. Yüzlerinde küçük de olsa bir tebessüm bırakıp, onları mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı olarak bize bu imkanı sağlayan ve her zaman destekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.