Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üniversite psikoloğu danışmanlık veriyor

EĞİTİM 06.05.2020 - 12:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Üniversite psikoloğu danışmanlık veriyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli Psikolog çevrimiçi danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli Psikolog çevrimiçi danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.   Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Sağlık Merkezinde görevli Psikolog Enes Yıldırım Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında uzaktan eğitim gören öğrenciler ile idari izinli olan ve uzaktan veya dönüşümlü çalışan personele Zoom programı üzerinden çevrimiçi (Online) olarak danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli Psikolog çevrimiçi danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde görevli Psikolog çevrimiçi danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

 

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Sağlık Merkezinde görevli Psikolog Enes Yıldırım Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında uzaktan eğitim gören öğrenciler ile idari izinli olan ve uzaktan veya dönüşümlü çalışan personele Zoom programı üzerinden çevrimiçi (Online) olarak danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.