Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üniversitelilerden miniklere neşeli diş sağlığı eğitimi

EĞİTİM 24.11.2018 - 15:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Üniversitelilerden miniklere neşeli diş sağlığı eğitimi

Kapadokya Üniversitesi öğrencileri, Ağız ve Diş Sağlığı haftası münasebetiyle Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulu öğrencilerine kısa bir eğitim vererek minik öğrencileri diş sağlığı hakkında bilgilendirdi.
  18-22 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası münasebetiyle Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulunu ziyaret eden Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı programı öğrencileri, anasınıfı, otizm sınıfı, ilkokul beşinci sınıf ve ortaokul öğrencilerini eğitim gördükleri sınıflarda ziyaret ederek diş ve diş sağlığı hakkında kısa bir bilgi eğitimi verdikten sonra minik öğrencilerle birlikte akıllı tahtada çizgi film izledi ve uygulamalı şekilde nasıl diş fırçalanması gerektiğini anlattı.   Bilgilendirme eğitimi sonrası minik öğrencilerin diş ve diş sağlığı ile ilgili merak ettikleri soruları cevaplayan üniversiteliler daha sonra minik öğrencilerle birlikte “Dişlerimi Fırçalarım” şarkısını söyleyerek etkinliği tamamladılar.
Kapadokya Üniversitesi öğrencileri, Ağız ve Diş Sağlığı haftası münasebetiyle Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulu öğrencilerine kısa bir eğitim vererek minik öğrencileri diş sağlığı hakkında bilgilendirdi.

 

18-22 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası münasebetiyle Ürgüp Mehmet Diker Ortaokulunu ziyaret eden Kapadokya Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı programı öğrencileri, anasınıfı, otizm sınıfı, ilkokul beşinci sınıf ve ortaokul öğrencilerini eğitim gördükleri sınıflarda ziyaret ederek diş ve diş sağlığı hakkında kısa bir bilgi eğitimi verdikten sonra minik öğrencilerle birlikte akıllı tahtada çizgi film izledi ve uygulamalı şekilde nasıl diş fırçalanması gerektiğini anlattı.

 

Bilgilendirme eğitimi sonrası minik öğrencilerin diş ve diş sağlığı ile ilgili merak ettikleri soruları cevaplayan üniversiteliler daha sonra minik öğrencilerle birlikte “Dişlerimi Fırçalarım” şarkısını söyleyerek etkinliği tamamladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.