Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs imkanı

NEVŞEHİR 12.10.2019 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs imkanı

Kalaba Belediyesi tarafından üniversite sınavlarına hazırlık için açılan kursta belediye tarafından 33 öğrenciye kitap dağıtımı yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kalaba Belediyesi tarafından üniversite sınavlarına hazırlık için açılan kursta belediye tarafından 33 öğrenciye kitap dağıtımı yapıldı.   Belediye Başkanı Erdal Yorgancı, “Söz verdiğimiz etüt merkezimiz hazır lise 3 ve. 4 sınıfları üniversiteye hazırlayacak öğretmen bilgisayar tüm kaynak kitaplar bizden üniversiteyi kazanıp göğsümüzü kabartmak sizden. Etüt merkezimizde sadece Türkçe ve matematik derslerine yoğunlaşılacak. Çünkü bu iki dersi iyi olan bir öğrencinin sınav kazanmama şansı yok. Ders aralarına da çay ve sohbet imkanı satranç, dama gibi oyunlarla süreceeğlence ekleme imkanımızda olacak” dedi.
Kalaba Belediyesi tarafından üniversite sınavlarına hazırlık için açılan kursta belediye tarafından 33 öğrenciye kitap dağıtımı yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kalaba Belediyesi tarafından üniversite sınavlarına hazırlık için açılan kursta belediye tarafından 33 öğrenciye kitap dağıtımı yapıldı.

 

Belediye Başkanı Erdal Yorgancı, “Söz verdiğimiz etüt merkezimiz hazır lise 3 ve. 4 sınıfları üniversiteye hazırlayacak öğretmen bilgisayar tüm kaynak kitaplar bizden üniversiteyi kazanıp göğsümüzü kabartmak sizden. Etüt merkezimizde sadece Türkçe ve matematik derslerine yoğunlaşılacak. Çünkü bu iki dersi iyi olan bir öğrencinin sınav kazanmama şansı yok. Ders aralarına da çay ve sohbet imkanı satranç, dama gibi oyunlarla süreceeğlence ekleme imkanımızda olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.