Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

University of Derby Akademisyenleri Dr. Hunt ve Dr. Bagdasar’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret

EĞİTİM 15.10.2018 - 15:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

University of Derby Akademisyenleri Dr. Hunt ve Dr. Bagdasar’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İngiltere’nin önemli üniversiteleri arasında gösterilen University of Derby’den Erasmus anlaşması kapsamında (NEVÜ)’de bulunan Dr. Thomas Hunt ve Dr. Ovidiu Bagdasar’ı makamında kabul etti.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı,  İngiltere’nin önemli üniversiteleri arasında gösterilen University of Derby’den Erasmus anlaşması kapsamında (NEVÜ)’de bulunan Dr. Thomas Hunt ve Dr. Ovidiu Bagdasar’ı makamında kabul etti.   NEVÜ’de koordinasyonu sağlayan Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Hayri Sarı ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanı Öğr. Gör. Neşen Ertuğrul eşliğinde Dr. Thomas Hunt ve Dr. Ovidiu Bagdasar,  Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti. Kendilerini NEVÜ’de ağırlamaktan büyük onur duyduklarını dile getiren Bağlı, üniversitenin sağladığı imkanlar, öğrenci, öğretim üyesi sayısı ve fakülteler hakkında bilgi verdi.     Kapadokya’nın eşsiz doğal ve kültürel güzellikleri arasında eğitim-öğretim veren  NEVÜ’nün güzelliklerinden, hocaların ve öğrencilerin samimiyeti ile  ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getiren Dr. Hunt ve Dr. Bagdasar, kendilerine sunulan konukseverlik  ve sağlanan imkanlardan dolayı Rektör Bağlı’ya teşekkür ederek, Eğitim Fakültesi ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde girdikleri derste edindikleri izlenimleri kendileriyle paylaştı.     Ziyarette, ders verme hareketliliğinin yanında proje çalışmalarının yapılmasına yönelik fikir alışverişinde de bulunularak, iki üniversite arasında yürütülen iş birliğini daha da  güçlendirilebilecek çalışmalara değinildi.   Rektör Bağlı ziyaret sonunda günün anlam ve önemine binaen konuk akademisyenlere plaket takdiminde bulundu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İngiltere’nin önemli üniversiteleri arasında gösterilen University of Derby’den Erasmus anlaşması kapsamında (NEVÜ)’de bulunan Dr. Thomas Hunt ve Dr. Ovidiu Bagdasar’ı makamında kabul etti.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı,  İngiltere’nin önemli üniversiteleri arasında gösterilen University of Derby’den Erasmus anlaşması kapsamında (NEVÜ)’de bulunan Dr. Thomas Hunt ve Dr. Ovidiu Bagdasar’ı makamında kabul etti.

 

NEVÜ’de koordinasyonu sağlayan Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Hayri Sarı ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi öğretim elemanı Öğr. Gör. Neşen Ertuğrul eşliğinde Dr. Thomas Hunt ve Dr. Ovidiu Bagdasar,  Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti. Kendilerini NEVÜ’de ağırlamaktan büyük onur duyduklarını dile getiren Bağlı, üniversitenin sağladığı imkanlar, öğrenci, öğretim üyesi sayısı ve fakülteler hakkında bilgi verdi.  

 

Kapadokya’nın eşsiz doğal ve kültürel güzellikleri arasında eğitim-öğretim veren  NEVÜ’nün güzelliklerinden, hocaların ve öğrencilerin samimiyeti ile  ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getiren Dr. Hunt ve Dr. Bagdasar, kendilerine sunulan konukseverlik  ve sağlanan imkanlardan dolayı Rektör Bağlı’ya teşekkür ederek, Eğitim Fakültesi ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde girdikleri derste edindikleri izlenimleri kendileriyle paylaştı.  

 

Ziyarette, ders verme hareketliliğinin yanında proje çalışmalarının yapılmasına yönelik fikir alışverişinde de bulunularak, iki üniversite arasında yürütülen iş birliğini daha da  güçlendirilebilecek çalışmalara değinildi.

 

Rektör Bağlı ziyaret sonunda günün anlam ve önemine binaen konuk akademisyenlere plaket takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.