Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlü Şef Murat Bozok Kapadokya 'da

TURİZM 08.06.2016 - 15:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünlü Şef Murat Bozok Kapadokya 'da

Museum Hotel’in Menüsüne Yepyeni Yorumlar Katan Ünlü Şef Murat Bozok, “Santorini”Nin En Özel Mutfağına Misafir Oldu
Museum Hotel’in Menüsüne Yepyeni Yorumlar Katan  Ünlü Şef Murat Bozok, “Santorini”Nin En Özel Mutfağına Misafir Oldu   Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli Museum Hotel, benzersiz projelere ve konseptlere imza atmaya devam ediyor.   Santorini’nin Relais & Chateaux ünvanlı oteli ‘Kirini Suites & Spa’ , Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli Museum Hotel’in ‘Misafir Şef’ projesi ile, uluslararası ödüllerinin yanı sıra, özgün dokunuşları ve yorumları ile de dünya çapında kendinden söz ettiren ve Museum Hotel’ ’in menüsüne yorumlarını katan ünlü şef Murat Bozok’u 4 Haziran’da ‘Gurmet Festival Relais & Chateaux’ ile mutfağında ağırladı.   Uluslararası ödüllerinin yanı sıra, özgün dokunuşları ve yorumları ile de dünya çapında kendinden söz ettiren ünlü şef Murat Bozok, Relais & Chateaux ünvanlı Kirini Suites & Spa’ için hazırladığı özel menü ile damaklarda unutulmaz izler bıraktı   Bünyesinde yer alan ve bölgenin tek “fine dining” restoranı olan Lil’a Restaurant’a Türkiye’nin en ünlü şeflerinden Murat Bozok’un dokunuşlarını katan “Museum Hotel”, Avustralyalı Şef Sebbie Kenyon, İtalya’nın ünlü şefi Andrea Campani gibi dünyanın en özel aşçılarını mutfağında ağırlayarak keyifli ve heyecan verici tadımlara ev sahipliği yaptığı ‘Gurmet Festival’ kapsamında ‘ misafir şef’ projesine imza atıyor.  
Museum Hotel’in Menüsüne Yepyeni Yorumlar Katan Ünlü Şef Murat Bozok, “Santorini”Nin En Özel Mutfağına Misafir Oldu

Museum Hotel’in Menüsüne Yepyeni Yorumlar Katan  Ünlü Şef Murat Bozok, “Santorini”Nin En Özel Mutfağına Misafir Oldu

 

Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli Museum Hotel, benzersiz projelere ve konseptlere imza atmaya devam ediyor.

 

Santorini’nin Relais & Chateaux ünvanlı oteli ‘Kirini Suites & Spa’ , Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli Museum Hotel’in ‘Misafir Şef’ projesi ile, uluslararası ödüllerinin yanı sıra, özgün dokunuşları ve yorumları ile de dünya çapında kendinden söz ettiren ve Museum Hotel’ ’in menüsüne yorumlarını katan ünlü şef Murat Bozok’u 4 Haziran’da ‘Gurmet Festival Relais & Chateaux’ ile mutfağında ağırladı.

 

Uluslararası ödüllerinin yanı sıra, özgün dokunuşları ve yorumları ile de dünya çapında kendinden söz ettiren ünlü şef Murat Bozok, Relais & Chateaux ünvanlı Kirini Suites & Spa’ için hazırladığı özel menü ile damaklarda unutulmaz izler bıraktı

 

Bünyesinde yer alan ve bölgenin tek “fine dining” restoranı olan Lil’a Restaurant’a Türkiye’nin en ünlü şeflerinden Murat Bozok’un dokunuşlarını katan “Museum Hotel”, Avustralyalı Şef Sebbie Kenyon, İtalya’nın ünlü şefi Andrea Campani gibi dünyanın en özel aşçılarını mutfağında ağırlayarak keyifli ve heyecan verici tadımlara ev sahipliği yaptığı ‘Gurmet Festival’ kapsamında ‘ misafir şef’ projesine imza atıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.