MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

SAĞLIK 01.11.2019 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay Sağlık Müdürlüğüne bağlı tesislerinde denetim ve kontrollerine sürdürüyor.
  Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay Sağlık Müdürlüğüne bağlı tesislerinde denetim ve kontrollerine sürdürüyor. Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Kamil Uz ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Metin Berk birlikte hastane içindeki çeşitli birimleri yerinde inceleyerek hastane yöneticilerinden ve hastane personellerinden bilgi aldı. Nevşehir Devlet Hastanesinde Radyoloji Bölümünü ziyaret ederek personellerle sohbet etti. Daha sonra poliklinikleri ve hastaların umumi olarak hizmet aldıkları yerleri denetleyerek idarecilerden ve personellerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Acil Servis ve Hasta Servislerinde de incelemelerde bulunan ve çalışmaları yerinde denetleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Ünlübay; “Nevşehir halkı bizden hizmet bekler. Nevşehir halkı hak ettiği sağlık hizmetine kavuşması için her tür tedbiri almak, işleri hızlandırmak boynumuzun borcudur. Hedefimiz en iyi, en kaliteli hizmeti halkımıza sunmaktır. “dedi.  
Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay Sağlık Müdürlüğüne bağlı tesislerinde denetim ve kontrollerine sürdürüyor.

 

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay Sağlık Müdürlüğüne bağlı tesislerinde denetim ve kontrollerine sürdürüyor. Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Kamil Uz ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Metin Berk birlikte hastane içindeki çeşitli birimleri yerinde inceleyerek hastane yöneticilerinden ve hastane personellerinden bilgi aldı.



Nevşehir Devlet Hastanesinde Radyoloji Bölümünü ziyaret ederek personellerle sohbet etti. Daha sonra poliklinikleri ve hastaların umumi olarak hizmet aldıkları yerleri denetleyerek idarecilerden ve personellerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Acil Servis ve Hasta Servislerinde de incelemelerde bulunan ve çalışmaları yerinde denetleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Ünlübay; “Nevşehir halkı bizden hizmet bekler. Nevşehir halkı hak ettiği sağlık hizmetine kavuşması için her tür tedbiri almak, işleri hızlandırmak boynumuzun borcudur. Hedefimiz en iyi, en kaliteli hizmeti halkımıza sunmaktır. “dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.