Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlüer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı

SPOR 22.04.2018 - 21:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünlüer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;   “23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla, Mustafa Kemal  Atatürk tarafından çocuklarımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  olarak armağan edilmiştir. Tüm dünya çocuklarının katılımıyla kutlanılan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülkesi, milleti ve vatanı için çalışıp üreten, kendi başına karar verebilen, özgüveni yüksek, donanımlı, girişimci, ufku geniş değerlerine bağlı ve yetenekli gençler yetiştirebilmek için bizlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  olarak, tüm faaliyetlerimizle çocuklarımız için, açtığımız çok sayıda spor ve  sanat kurslarımız olmak üzere tüm imkanlarımızla onları mutlu bir geleceğe hazırlamak için hizmet vermeye devam  ediyoruz.   Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.”
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında şunları kaydetti;

 

“23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılmasıyla, Mustafa Kemal  Atatürk tarafından çocuklarımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  olarak armağan edilmiştir. Tüm dünya çocuklarının katılımıyla kutlanılan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülkesi, milleti ve vatanı için çalışıp üreten, kendi başına karar verebilen, özgüveni yüksek, donanımlı, girişimci, ufku geniş değerlerine bağlı ve yetenekli gençler yetiştirebilmek için bizlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  olarak, tüm faaliyetlerimizle çocuklarımız için, açtığımız çok sayıda spor ve  sanat kurslarımız olmak üzere tüm imkanlarımızla onları mutlu bir geleceğe hazırlamak için hizmet vermeye devam  ediyoruz.

 

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.