Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlüer, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı

SPOR 18.05.2019 - 14:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünlüer, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  19 Mayıs Milli Mücadelenin ilk kıvılcımının atıldığı, milletçe tekrar bağımsızlığa yürümenin ilk adımı olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer "Bu tarihi günün, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak bağımsızlık mücadelemizi resmen ve fiilen başlatışının, 100. yıl dönümünü kutlamanın heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz. Türk Milleti, zaferlerle dolu şanlı tarihinin yanı sıra, sıkıntılarla da karşı karşıya kalmıştır.   İnanıyorum ki, tarihi boyunca bütün badireleri atlatmayı başaran aziz milletimiz, bundan sonra da aynı ruhla hareket edecek ve daha güzel daha büyük hedeflere kapı aralayacaktır. Hiç şüphesiz, bu hedefe, Gazi Mustafa Kemal'in Cumhuriyeti emanet ettiği Türk Gençliğinin azmi, gayreti ve mücadeleleriyle ulaşacağız. Bizler; bu yolda ülkemizin umudu ve göz bebeği olan siz gençlerimizin yanında olmaktan her zaman gurur duyduk. Çünkü bizler, sizin gözlerinizdeki pırıltıyı, Türkiye'yi aydınlatan güneşin ışığı olarak gördük. Bu anlamlı günü gençliğimize emanet eden, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Savaşımızın kahramanları şehit ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

19 Mayıs Milli Mücadelenin ilk kıvılcımının atıldığı, milletçe tekrar bağımsızlığa yürümenin ilk adımı olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer "Bu tarihi günün, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak bağımsızlık mücadelemizi resmen ve fiilen başlatışının, 100. yıl dönümünü kutlamanın heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz.


Türk Milleti, zaferlerle dolu şanlı tarihinin yanı sıra, sıkıntılarla da karşı karşıya kalmıştır.   İnanıyorum ki, tarihi boyunca bütün badireleri atlatmayı başaran aziz milletimiz, bundan sonra da aynı ruhla hareket edecek ve daha güzel daha büyük hedeflere kapı aralayacaktır. Hiç şüphesiz, bu hedefe, Gazi Mustafa Kemal'in Cumhuriyeti emanet ettiği Türk Gençliğinin azmi, gayreti ve mücadeleleriyle ulaşacağız. Bizler; bu yolda ülkemizin umudu ve göz bebeği olan siz gençlerimizin yanında olmaktan her zaman gurur duyduk. Çünkü bizler, sizin gözlerinizdeki pırıltıyı, Türkiye'yi aydınlatan güneşin ışığı olarak gördük. Bu anlamlı günü gençliğimize emanet eden, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Savaşımızın kahramanları şehit ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.