Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlüer, Bayan Boksörler ile Bir Araya Geldi

SPOR 01.02.2018 - 13:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ünlüer, Bayan Boksörler ile Bir Araya Geldi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, geçtiğimiz hafta Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks Şampiyonasında dereceye giren sporcular ile kahvaltıda bir araya geldi.
  Türkiye Boks Federasyonu tarafından 21-28 Ocak tarihlerinde Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks şampiyonasında Türkiye dereceleri elde eden sporcu ve antrenörler ile kamp eğitim merkezinde kahvaltıda bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer burada yaptığı açıklamada, “ Nevşehir’in ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks şampiyonasında siz sporcularımız bizlerin göğüslerini bir kez daha kabarttınız. Gençlik spor ailesi olarak bizler elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz ve bundan sonrada sizlere vermeye devam edeceğiz. Türkiye şampiyonlukları, ikincilikleri ve üçüncülükleri elde eden sporcularımızla gurur duyuyoruz. Umut ederim ki bu başarılarınızın devam gelecektir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.   Öte yandan geçtiğimiz hafta Antalya’da düzenlenen taekwondo Türkiye şampiyonasında 48 kilogramda Türkiye birinciliği elde eden İpek Çiğdem’inde katıldığı kahvaltıda İl Müdürü Ünlüer, Türkiye şampiyonu İpek Çiğdem’i de tebrik ederek başarılarının devamını diledi.   Düzenlenen kahvaltı hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, geçtiğimiz hafta Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks Şampiyonasında dereceye giren sporcular ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 21-28 Ocak tarihlerinde Nevşehir’de düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks şampiyonasında Türkiye dereceleri elde eden sporcu ve antrenörler ile kamp eğitim merkezinde kahvaltıda bir araya geldi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ünlüer burada yaptığı açıklamada, “ Nevşehir’in ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kadınlar Boks şampiyonasında siz sporcularımız bizlerin göğüslerini bir kez daha kabarttınız. Gençlik spor ailesi olarak bizler elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz ve bundan sonrada sizlere vermeye devam edeceğiz. Türkiye şampiyonlukları, ikincilikleri ve üçüncülükleri elde eden sporcularımızla gurur duyuyoruz. Umut ederim ki bu başarılarınızın devam gelecektir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

Öte yandan geçtiğimiz hafta Antalya’da düzenlenen taekwondo Türkiye şampiyonasında 48 kilogramda Türkiye birinciliği elde eden İpek Çiğdem’inde katıldığı kahvaltıda İl Müdürü Ünlüer, Türkiye şampiyonu İpek Çiğdem’i de tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

Düzenlenen kahvaltı hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.